Aizkulišu foto "Sudden Lights" aicina uz koncertfilmas seansiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupa "Sudden Lights", aizvadot neaizmirstamu vakaru Mežaparka Zaļajā teātrī, gatavojas izdot koncertfilmu, kas būs pieejama kinoteātros visā Latvijā. Filmas pirmizrāde notiks kinoteātrī "Forum Cinemas" 29. novembrī, un tai ieplānoti arī papildu seansi.

"Pēc spilgtā piedzīvojuma Eirovīzijas dziesmu konkursā šajā pavasarī jutām, ka bijām uzņēmuši ārkārtīgi spēcīgas emocijas. Pēc milzīgā sabiedrības atbalsta un neskaitāmiem labajiem vārdiem, ko saņēmām, nolēmām saviem klausītājiem sagatavot ko īpašu un līdz šim nebijušu. Zaļais teātris ar savu ainavisko noskaņu bija lielisks papildinājums mūsu mūzikai un sagatavotajam šovam," tā par koncertu Mežaparka Zaļajā teātrī izsakās "Sudden Lights".

Koncertfilmā iekļautas 13 dziesmas no visiem trim grupas albumiem, kuras Sudden Lights izpildīja savā līdz šim vērienīgākajā brīvdabas šovā Mežaparka Zaļajā teātrī.

Koncertfilmā paralēli koncerta dziesmām grupas dalībnieki atklājas ļoti personīgās, dokumentālās režisora Uģa Oltes veidotās etīdēs, kurās zūd robeža starp reālo un izdomāto, tādējādi dodot iespēju ieskatīties grupas dalībnieku dvēselēs.

Foto: "Sudden Lights" koncerts Mežaparka Zaļajā teātrī

"Sudden Lights" koncertfilmas seansi norisināsies 29. un 30. novembrī Forum Cinemas, Rīgā, 1. decembrī Cinamon Balle, Liepājā, 6. decembrī 3D Cinemas, Valmierā un 8. decembrī Ventspils kinoteātrī RIO. Biļetes pieejamas kinoteātru kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu