Noklausies! Grupa "Laika Suns" sadarbībā ar Kristīni Pāži laidusi klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Grupa “Laika Suns” laidusi klajā dziesmu “rīts rīts rīts rīts rīts rīts”, piedaloties dziedātājai Kristīnei Pāžei, portālu TVNET informēja grupas pārstāvji.

“Liepājai ir īpaša nostalģijas aura manā pieredzē, bet šo dziesmā ietverto mazliet smeldzīgo atmiņu un pazaudēšanās sajūtu noteikti var piedzīvot arī citur,” stāsta grupas dziedātājs Arnis Račinskis.

“Dziesma radās zibenīgi, melodija un lirikas saslēdzās gandrīz vienlaicīgi, varētu teikt - tā atnāca pati, nekas īpaši nebija jāmeklē.

Tomēr, lai arī uzrakstījām to ātri, skaņdarbs kādu laiku gulēja plauktā, līdz pa īstam atdzīvojās ar Kristīnes Pāžes brīnišķīgās balss dalību - pēdējais trūkstošais komponents, lai stāsts kļūtu par kustīgu bildi.”

Grupa "Laika Suns" žanriski aptver kā popdziesmas, tā arī skaļas roka ģitāras, dibināta 2013. gadā Rīgā. Tajā spēlē Arnis Račinskis, Kārlis Josts, Elvijs Pārpucis un Jānis Burmeisters.

"Laika Suns" līdz šim publicējusi vairākus albumus un singlus, no kuriem zināmākie ir dziesmas “Pavasari”, “Atceries Rīgu vasaras naktīs” un “Nav kur iet”. Kristīne Pāže ir dziedātāja no Rīgas, pazīstama kā grupas “Kautkaili” soliste.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu