Reperis ansis izziņo papildkoncertu “Palladium” (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ritvars Stankevičs

Reperis ansis pēc aizvadītā un pilnībā izpārdotā koncerta 11. novembrī izziņo papildkoncertu Rīgas koncertzālē “Palladium” 2024. gada 3. februārī.

Pagājušajā sestdienā, 11.novembrī, norisinājās anša šī gada vienīgais un pilnībā izpārdotais solo koncerts, kas tika papildināts ar grandiozu scenogrāfiju, dramaturģiju un daudzu viesmākslinieku dalību koncertā. Pēc koncerta apmeklētāju un dalībnieku atsauksmēm, tika pieņemts lēmums par papildu koncertu 2024.gada 3.februārī. Koncerta īpašie viesi — koris “Anima”, Ozols, "Violin Diivas", Arturs Skutelis, Melikols, Eliots, rolands če, Evija Vēbere, Gints Smukais un citi mūziķi.

Foto: Ritvars Stankevičs

“Izdarām šo vēlreiz, lūdzu. Izskatās, ka ļausim šovam un programmai nedaudz morfēt, jo jau nākamajā dienā pēc koncerta mūsu komandas kolektīvajā apziņā sāka rasties visādas labas alternatīvās idejas, kā arī tās, kuras grafiku nesakritības dēļ nerealizējām šajā koncertā. Tagad būs ideāla iespēja to visu izmēģināt, tā ka gaidiet pāris pārsteigumus, ja izdomājat šo piedzīvot atkārtoti,” smejas reperis.

Foto: Ritvars Stankevičs

ansis (īstajā vārdā — Ansis Kolmanis) ir viens no pazīstamākajiem un godalgotākajiem pašmāju hip-hop māksliniekiem. Vairākkārtējs Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” ieguvējs un pirmais reperis, kas ir prestižās “Austras balvas” laureāts. Uzstājies uz Latvijas festivālu lielākajām skatuvēm līdzās pašmāju un pasaules mēroga zvaigznēm.

Biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs un tīmeklī

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu