Bērnu studija “Kukaiņi” svētku noskaņās izlaiž dziesmu albumu “Latvija zied"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Bērnu studija “Kukaiņi” ierakstījusi albumu “Latvija zied” ar dziesmām lieliem un maziem par Latviju. Albumā apkopotas desmit gadu laikā vāktas un pierakstītas dziesmas.

Bērnu studijas “Kukaiņi” dziedātāji Latvijas 105. dzimšanas dienā ir sagatavojuši dāvanu un izdod albumu, kurā ir dziesmas par Latviju bērniem. “Kukaiņiem” tas ir jau 12. albums. Izjusti un emocionāli albumā kopā ar bērniem skan Latvijā iemīļotā mākslinieka Zigfrīda Muktupāvela spēka balss, ko papildina arī Ilonas Dzērves vokāla lieliskais skanējums.

Stāsta Baiba Jansone, bērnu studijas “Kukaiņi” izveidotāja un vadītāja:

“Tas bija mans sapnis jau vairākus gadus, jo jau gadus desmit esmu likusi kopā visas Latvijas tēmai veltītās dziesmas, kas šo gadu laikā izdziedātas studijā “Kukaiņi”. Mans mērķis bija albumā iekļaut tieši tādas dziesmas, kas ir bērniem izdziedamas, patriotiskas un Latviju izzinošas.”

Jau šobrīd mūzikas skolas un bērnudārzi no dažādiem Latvijas rajoniem ir atzinīgi novērtējuši šo izlasi un dziesmas no albuma “Latvija zied” priekšsvētku laikā jau skan visā Latvijā.

Šis ir pirmais albums, ko bērnu studija “ Kukaiņi” izdod digitāli, un tas būs pieejams visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, kā arī nopērkams vietnē ekase.lv, kurā ir iespējams lejupielādēt gan albumu kopumā, gan konkrētas dziesmas, tāpat arī dziesmu pavadījumus un bukletu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu