"Singapūras satīns" kopā ar reperi Remis Retro izdod singlu latviešu un lietuviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Par supergrupu dēvētā apvienība "Singapūras satīns" kopā ar vienu no aktuālākajiem Lietuvas reperiem Remis Retro izdevuši enerģisku singlu “Fortūna”. Dziesma tapusi gan Rīgas, gan Viļņas ierakstu studijās, bet tās videoklips filmēts Rīgā un mākslinieku vasaras koncertos.

“Sadarbība ar lietuviešu mākslinieku Remis Retro izvērtās ļoti patīkama, jau pirmajās minūtēs atradām kopīgu valodu (angļu) un ļoti atbrīvotā gaisotnē ierakstījām skaņdarbu. Neiztikām arī bez jokošanas par valodu un tautu līdzībām un nozīmīgas pieredzes apmaiņas, salīdzinot mūzikas industrijas nianses un aktualitātes abās valstīs. Īsts profesionālis, kādreiz noteikti labprāt apmeklēsim viņa koncertu un tēlosim, ka saprotam, par ko viņš dzied,” stāsta "Singapūras satīns".

Dziesmas video versiju veidojuši režisore Elizabete Šukste un producents Justs Sirmais. Videoklipu atbalstījuši Royal Casino SPA & Hotel Resort un restorāns “Terra”.

Noskaties "Fortūnas" videoklipu!

Mūzikas videoklipā atspoguļots “Fortūnas” dziesmas tapšanas process, no studijas līdz koncertam. “Visiem māksliniekiem ir saspringti ikdienas grafiki, uzreiz sapratām, ka šim videoklipam ir jābūt vieglam, plūstošam un izklaidējošam, tādēļ, atspoguļojot dinamisko reperu ikdienu, kļuvām kā ēnas viņu gaitās,” stāsta mūzikas video režisore Elizabete Šukste.

Remis Retro ir viens no vadošajiem māksliniekiem uz Lietuvas hip hop skatuves. Karjeru sācis kopā ar repa apvienību “Flying Saucer Gang'', bet 2021. gadā parakstījis līgumu ar “Universal Music Group” un sācis solo karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu