Bītmeikeri "Netīrās Cilpas" mudina atvērt "Melnezera grāmatu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Bītmeikeru duets “Netīrās Cilpas” jeb ansis un 181h (ansis un Kārlis Kolmaņi) piedāvā savu ilgi gaidīto debijas albumu “Melnezera grāmata”, kas šodien, 24.novembrī, nonācis visos populārākajos straumēšanas servisos.

“Melnezera grāmata” ir repa žanram konceptuāli neierasts ieraksts tā iemesla dēļ, ka šī repa albuma autori ir nevis dziesmu tekstu, bet mūzikas jeb bītu autori, daudzajiem reperiem darbojoties viesmākslinieku statusā.

Albumā dzirdami tādi viesi kā Arturs Skutelis, Marko, Hotte, xantikvariāts, 3adatu stagars, Wiesulis, Riekstu Armija (Edavārdi, Arčijs, ansis), Ozols, I MEAN LOVE, PCK97, Kjuumanis, Kurts, "Kapelmeistars Group", Ausmeņa Records (Bruolāns, Ūga, Kvāps), E.V., Kaizers, Pionieris, Eliots, Steps, rolands če, MC Apšaude, Ods, goča, Melikols, Amanito, og montekarlo un Flabbijs. Ģitāru dziesmās “Kreiļa ierocis” un “Zenītā” iespēlējis Elvijs Grafcovs (“Very Cool People”).

Foto: Publicitātes foto

Savdabīgi, ka ieraksts vispirms izdots limitētā 12 collu vinila skaņuplašu formātā, 11. novembrī anša izpārdotajā “Palladium” koncertā. “Melnezera grāmatas” plates no 23.novembra iespējams iegādāties vietnē ansis.co/veikals, tāpat kā albuma digitālo versiju.

ansis un 181h, strādājot ar tādiem projektiem kā “Lāzeri”, “PKI”, “Riekstu Armija” un citiem, sākot no aptuveni 2007. gada, ir bijuši daudz un dažādu nu jau par “pagrīdes klasiku” uzskatāmu repa dziesmu mūzikas autori.

Brāļi Kolmaņi Ziemassvētkos. Bērnības atmiņas
Brāļi Kolmaņi Ziemassvētkos. Bērnības atmiņas Foto: No personīgā arhīva

Brāļi 2011. gadā apvienojās ar nosaukumu “Netīrās Cilpas”, lai piešķirtu savam skanējumam atpazīstamāku identitāti un pievērstu repa auditorijas uzmanību māksliniekiem, kuru vārdus tolaik pie repa dziesmām nemēdza norādīt... praktiski nekad. “Melnezera grāmata” pirmkārt ir abu bītmeikeru “rokrakstu” katalogs, bet reizē arī iespēja kodolīgi degustēt lielo dažādību, kas šobrīd valda satraucošos tempos augošajā pašmāju repa skatuvē.

Foto: Publicitātes foto

Albums “Melnezera grāmata” tapis radošajā telpā “Netīro Cilpu vēstniecība” Sarkandaugavā, “Provodņikā“.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu