Dailes teātris izsolīs kafejnīcas telpas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dailes teātris.
Dailes teātris. Foto: Paula Čurkste/LETA

Dailes teātris izsolīs kafejnīcas telpas, kuru kopējā platība ir 249 kvadrātmetri, liecina informācija teātra tīmekļvietnē.

Iecerēts, ka mutiskā izsole ar augšupejošu soli notiks 11.decembrī plkst.14 Dailes teātra telpās, savukārt pieteikumi iesniedzami līdz 5.decembra plkst.14.

Saskaņā ar sertificēta nekustamā īpašuma vērtētāja noteikto iespējamo tirgus nomas maksas novērtējumu kā nomas maksas zemāko robežu, izsoles nosacītā nomas maksa un izsoles sākumcena par izsoles objekta nomu mēnesī ir 6 eiro par kvadrātmetru bez pievienotās vērtības nodokļa. Minimālais izsoles solis ir 50 centi.

Kā liecina informācija izsoles nolikumā, iznomāšanas termiņš ir pieci gadi no līguma parakstīšanas brīža. Līgums jāparaksta ne vēlāk kā līdz 2024.gada 12.augustam, un tas būs spēkā līdz 2029.gada 11.augustam.

Līdz pieteikuma par piedalīšanos izsolē iesniegšanai pretendentam jāiemaksā drošības nauda 1000 eiro apmērā. Pēc nolikumā paustā, drošības nauda kalpo kā pretendenta saistību izpildes nodrošinājums noteikto prasību ievērošanai, kā arī iemaksātā drošības nauda kļūs par līguma saistību izpildes nodrošinājumu gadījumā, ja tiktu noslēgts līgums.

Izsoles nolikumā skaidrots, ka pretendentam būs jāsniedz ēdināšanas pakalpojumi teātra apmeklētājiem, piedāvājot demokrātisku cenu līmeni un izvēles iespējas. Tāpat pretendentam būs jāveic telpu vizuālā noformēšana, un pielāgošana kafejnīcas darba vajadzībām kafejnīcas telpās, gan citur teātra telpās pasākumu norises laikā, kā arī āra pasākumos.

Savukārt pirms kafejnīcas atvēršanas pretendentam jāizstrādā, jāsaskaņo un jānodrošina jauns kafejnīcas vizuālais interjers, tai skaitā jaunas mēbeles. Kafejnīcai teātra apmeklētāju zonā jābūt atvērtai pasākumu norises laikā atbilstoši teātra repertuāra plānam, vismaz divas stundas pirms izrādes sākuma.

Tāpat nolikumā norādīts, ka dzērienu un ēdienu karte un cenas jāsaskaņo ar teātri. Tāpat pretendentam būs jānodrošina līdz 1000 apmeklētāju apkalpošana izrāžu starpbrīdī 15 līdz 20 minūšu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu