"X Faktora" tiešraidē lakoniski par Jāņa Miglāna pēkšņo aiziešanu no šova

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Miglāns
Jānis Miglāns Foto: publicitātes

Neilgi pirms "X Faktora" trešās tiešraides kļuva zināms, ka no šova veselības apstākļu dēļ izstājas Intara Busuļa komandas pārstāvis Jānis Miglāns. Tiešraidē par notikušo gan izsakās lakoniski. 

Šova vadītājs Markus Riva, piesakot tiešraidi, sacīja: "Līdz šim pieci dalībnieki ir tikuši izbalsoti, bet veselības problēmu dēļ no šova ir izstājies dalībnieks Jānis Miglāns. Jāni, mēs zinām, ka tu šobrīd skaties "X Faktora" tiešraidi. Mēs, "X Faktora" ģimene, novēlam izveseļošanos un panākumus turpmākajā ceļā!"

Miglāna mentors Intars Busulis par notikušo arī ir lakonisks:

"Žēl, ka manā komandā ir šādas tādas izmaiņas, bet neskatīsimies uz to, kas ir bijis, iesim un skatīsimies, kas mūs sagaida nākotnē!"

Jau ziņots, ka līdz ar Miglāna izstāšanos šova trešo tiešraidi pametīs tikai viens dalībnieks. Tie divi dalībnieki, kuri būs saņēmuši vismazāk balsu no skatītājiem, dziedās sagatavotās glābējdziesmas, pēc kurām mentori lems, kuru no dalībniekiem šovā paturēt.

Šova trešās tiešraides muzikālā tēma ir "šī brīža spilgtākie hiti", tāpēc skatītāji varēs dzirdēt tādu pasaulē iemīļotu mūziķu kā Harijs Stailzs, Bruno Mars, Pinka (Pink), Džordžs Ezra un citu mūziķu labākās pēdējo gadu dziesmas.

Tāpat uz “X Faktora” kāps vairāki viesmākslinieki – aizvadītās šova “X Faktors” sezonas uzvarētāja Grēta, dziedātāja Aminata, kā arī Intars Busulis un Abonementa orķestris.

Cīņu par iekļūšanu pusfinālā turpina Aijas Auškāpas komandas pārstāvji - Emilija Bērziņa un grupa "Bekars", mentora Reiņa Sējāna dziedātāja LUKA jeb Elizabete Lukaševiča, Marata Ogļezņeva izvēlētie - Krišjānis Brasliņš un Tipa jeb Tabita Balode, kā arī Intara Busuļa izraudzītā Katrīna Kovaļuka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu