Straumēšanas topā valda patriotiska noskaņa un jūtamas atskaņas no koncertiem

Sejas.lv
Foto: publicitātes

​“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopo Latvijas klausītāju mūzikas straumēšanas vietnēs internetā iecienītākās dziesmas un albumus. 47. nedēļas topa trijniekā ar albumu “21” debitē apvienība “Kreisais Krasts”.

Latviešu singlu topā joprojām līderi ir “Singapūras Satīns” - dziesma “Uz seen” ir pirmajā vietā, bet “Degviela” ievietojas otrajā vietā. Kāpumu piedzīvojis “Bermudu Divstūra” un “Apvedceļš” sadarbības hits “Brāl' Ar Dzīvi Nekaulē”, kas šajā nedēļā ir trešais.

Foto: publicitātes

“Singapūras Satīna” albums “Super” ir albumu topa virsotnē arī šajā nedēļā, tam seko “Fianchetto” - repera Wiesuļa un producenta sangvn debijas albums. Jaunums ir trešajā vietā - apvienības “Kreisais Krasts” jaunākais albums “21”.

Foto: publicitātes

“Man ir milzīgs prieks un lepnums par klausītāju novērtējumu mūsu darbam. Pagāja ilgs laika posms, kamēr darbs tika pabeigts. Albuma tapšanā bija iesaistīti daudzi cilvēki - tas nebija viegli. Toties tagad pārņem patīkams satraukums par to, kas būs tālāk? Mums ir plāni attiecībā uz singliem un vēl citām lietām - redzēsim, kas tur izdosies. Kopumā esmu apmierināts ar rezultātu," saka “Kreisais Krasts” albuma "21" producents Punkts uz I.

Arī pēcsvētku nedēļā topā ir patriotiskas sajūtas: “Bermudu Divstūra” dziesma “#Sarkanbaltsarkanais” ir piektajā vietā, savukārt Mika Galvanovska dziesma “Par Savu Zemi Saukt” ir desmitā.

Savukārt apvienotā singlu topa trijnieks ir palicis nemainīgs: Kenja Greisa ar “Strangers” ir virsotnē, otrā vietā Teita Makreja ar “greedy”, bet trešā ir Doja Cat ar “Paint The Town Red”. Kombinētajā albumu topā ir jauns līderis “Aarne” ar albumu “AA LANGUAGE 2”. Uz otro vietu pakāpies Kanjē Vests ar albumu “Graduation”, (albums izdots 2007. gadā). Savukārt trešie ir “Singapūras Satīns” ar albumu “Super”.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

48. nedēļas topā varam gaidīt atskaņas no koncertiem - Fiņķis ar diviem koncertiem uzstājās VEF kvartālā. (Šajā nedēļā Fiņķa albums “Tāds slinkums” ir desmitais klausītākais, savukārt “Raķešu zinātne” - dziesma kopā ar dziedātāju Patrisha latviešu singlu topā ir sestajā vietā.)

Jāatzīmē arī tas, ka “Melnezera grāmata” - anša un 181h jaunākais albums no 24. novembra ir pieejams mūzikas straumēšanas vietnēs un droši vien nākamajā nedēļā būs redzams straumēšanas topa desmitniekā. Ilgi gaidīto debijas albumu “Personas kods” izdevusi pašmāju indie grupa "Kautkaili".

Šo piektdienu 1. decembri kā sava albuma “1979.” izdošanas dienu izziņojis reperis OZOLS. Savukārt 8. decembrī albumu “Think later” izdos Teita Makreja, kas ir stabili viļņojas straumēšanas topa līderu trijniekā.

Nepalaid garām!

Uz augšu