"Es nemaz netaisījos viņu tik ļoti mīlēt." Vaivars par tēva lomu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Režisors Regnārs Vaivars sniedzis pirmo interviju pēc kļūšanas par tēvu. 

Kā zināms, Vaivars ar sievu, kostīmu mākslinieci Madaru Botmani pirms vairāk nekā septiņiem mēnešiem kļuva par vecākiem pirmdzimtajam - dēlam Zemgum.

"Man nav bijušas līdzīgas izjūtas, nezinu, ar ko tās salīdzināt, bet es jūtos tā kā nekad," izdevumam "Ieva" atklāj Vaivars.

Vaicāts, vai ir no tiem tēviem kas ceļas naktī, kad mazais raud, un maina dēlam pamperus, viņš saka: "Esmu to darījis, bet ne bieži, nelepojos. Tad, kad man iet labi, kad kāds man ko labu pateicis, tad es pats Madarai piedāvāju naktī celties, ja dēls ieraudāsies, bet vairāk gan esmu klātesošs dienas laikā."

Vaivars arī piedalījies dzemdībās. "Zemgus piedzima ķeizargriezienā, tāpēc bija liels satraukums, vai man ļaus būt klāt, bet man ļāva, turēju Madaras roku un paijāju galvu. Madara jutās vārgāka, tāpēc pirmo stundu Zemgus gulēja man uz krūtīm, mēs bijām divatā, un es visu stundu dūcu, jo sapratu, ka, guļot man uz krūtīm, viņš to vibrāciju vislabāk uztvers. Kaut kā liekas, ka arī tagad viņš bieži dūc," atklāj Vaivars, piebilstot, ka dēlam ir viņa acis un arī deguns esot līdzīgs. 

"Īsāk sakot, es neko negaidīju. Nezināju, kā tas būs.

Es tev pateikšu tā: es nemaz netaisījos viņu tik ļoti mīlēt. Nebiju gaidījis, ka viņu tik ļoti iemīlēšu.

Domāju, ka arī turpmāk neko negaidīšu un nesolīšu, bet centīšos izdarīt maksimumu. Manos gados neko negaidīt un nesolīt ir visgodīgāk. Ar piebildi - nesolīt neko, bet izdarīt maksimumu," tā Vaivars.

Atgādinām, ka mākslinieku pāris ir kopā kopš 2010. gada, bet salaulājās slepenā ceremonijā 2014. gadā.

Vaivars savulaik atklāja, ka ieskatījies Madarā laikā, kad viņa vēl bijusi studente.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 29. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu