"Atzīt neveiksmi ir grūti." Kubasova beidzot atklāj, kādas ir viņas attiecības ar šova uzvarētāju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/dianakubasova

Influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova, kura šovā "Randiņš ar Kubasovu" par uzvarētāju atzina rakstnieku un uzņēmēju Oskaru, beidzot atklāj, kā attīstījās abu attiecības. 

Kubasova vietnē "Instagram" dalījusies fragmentu no pēdējās sērijas, kur pēc izvēles izdarīšanas viņas kavalieris tā arī neatnāca. "Tā patiesībā noslēdzās šovs. Šis reels ir pēdējā šova sērija. Turpinājuma nebūs. Turpināšu meklēt savu īsto un vienīgo. Ļoti ilgi kavējos ar šo postu. Zinu, ka gaidījāt. Varētu saukt dažādas atrunas - atkopšanās no salauztām kājām, pārvākšanās, darba un mācību apjoms. Bet patiesībā - atzīt neveiksmi ir grūti. Ļoti negribējās atgriezties un domāt par to visu, analizēt - kas un kāpēc. Ko varēju darīt savādāk," skaidro Kubasova.

"Lai arī skatītājiem šova piedzīvojums bija gandrīz divu mēnešu garumā, pati filmēšana bija ļoti īsa. Un lai tie bija ļoti īpaši apstākļi, kad mēs pavadījām tik daudz laika kopā, sajūta bija kā “augstspiediena katlā”, kur zem spiediena emocijas un jūtas veidojas ātrāk. Oskars šovā ieradās pašās beigās, un tā kā Oskaru pazinu tikai pāris dienas, man bija interese un azarts iepazīt viņu vairāk. Iespējams, tas nospēlēja lomu tajā, kāpēc izvēlējos viņu.

Jā, bija arī ķīmija.

Kā arī šķita, ka mums ir daudz kas kopīgs, bet droši vien kā jau vīrieši māk - pateikt pareizās lietas pareizajā laikā. Diemžēl maz kas no tā izrādījās patiesība," atzīst populārā influencere.

"Daudzi noteikti jautās karstas detaļas - kāpēc un kā izšķīrāmies. Bet attiecības skaidrot publiski negribu. Mamma man mācījusi - ja nav nekas labs ko par cilvēku teikt, nesaki vispār. Tāpēc tā arī darīšu un teikšu - nesaskanēja pasaules uzskati un tomēr nesanāca. Ar Oskaru nolēmām ceļojumā doties pēc šova fināla, lai pagarinātu vasaru, kā arī nosvinētu šova noslēgumu.

Diemžēl mūsu attiecības tik ilgi neizdzīvoja un pat draudzīgas cilvēciskas attiecības nesaglabājās, tāpēc ceļojumā doties nebija vairs variants," skaidro Diāna.

Jau ziņots, ka šova pēdējā sērijā par Diānas sirdi cīnījās ne tikai Oskars, bet arī 32 gadus vecais bokseris Juris. Diāna gan uzsver, ka nav pieļāvusi kļūdu izvēlē. "Vai uzskatu, ka izdarīju kļūdu izvēlē - pavisam noteikti nē. It kā skatoties atpakaļ zinu, ka izvēloties citu puisi, stāstam būtu bijis daudz skaistāks turpinājums."

Diāna ar finālistiem
Diāna ar finālistiem Foto: Ekrānuzņēmums

"Tā pavisam noteikti bija interesanta pieredze - skatīties uz sevi no malas, kā veidoju attiecības un kādus vīriešus izvēlos. Un tas man lika apdomāt savas izvēles un saprast, uz kāda grābekļa turpinu kāpt. Tas man lika saprast, kādu es vēlos vīrieti un attiecības - novērtējot vairāk vieglumu, humoru, rūpes, nevis nopietnību un narcisismu, kāds, šķiet, mani piesaistīja agrāk. Šī atziņa man šķiet ir lielākais ieguvums no šova. Kaut arī šovā mīlestību atrast neizdevās, es joprojām ticu, ka tas ir iespējams. Varbūt tieši šis šovs man liks paskatīties uz vīriešiem savādāk un būs bijis netiešā veidā kā svarīgs solis, lai atrastu savu īsto mīlestību," par ieguvumiem izsakās Diāna.

Jau ziņots, ka 12. septembrī pie Go3 skatītājiem nonāca šovs "Randiņš ar Kubasovu", kur Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā deviņiem ar vecpuišiem.

Astoņās sērijas Diānas sirdi centās iekarot 31 gadu vecais mūziķis Mārtiņš, 35 gadus vecais universitātes pasniedzējs Mikus, 34 gadus vecais dejotājs Artūrs, 32 gadus vecais bokseris Juris, 30 gadus vecais būvinženieris Rihards, 35 gadus vecais veikborda instruktors Matīss, 38 gadus vecais celtnieks Artūrs, 32 gadus vecais uzņēmējs Raivo un 32 gadus vecais rakstnieks un uzņēmējs Oskars.

Diāna iepriekš bija precējusies ar miesassargu Mārtiņu Tenbergu. Viņu laulība gan ilgi vien divus gadus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu