Ar vardarbībā vainoto Juško saistītais restorāns "COD" nāk klajā ar paziņojumu (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Restorāns "COD" pēc divarpus nedēļu ilgas klusēšanas beidzot komentējis notikumu, kurā iesaistīts tā līdzīpašnieks Murads Juško. 

"COD" vietnē "Instagram" dalījies ar oficiālu paziņojumu, kurā teikts: ""COD" restorāna un darbinieku vārdā izsakām lielu nožēlu par notikumiem, kuros ir iesaistīts Murads Juško, un atvainojamies visiem, kas šajā situācijā cieta. Agresija nav pieņemama, bet tam, kas to pieļāvis, ir jāatbild par savu nodarījumu.

Apzinoties šo un uzņemoties atbildību par savu personīgo rīcību, Murads Juško ir atkāpies no "COD" valdes locekļa amata.

Tāpat viņam turpmāk nepiederēs uzņēmuma daļas, šis juridiskais process patlaban ir uzsākts."

""COD" - tā nav viena cilvēka radīta vieta, savukārt notikušo pārkāpumu ir izdarījis konkrētais cilvēkam, kuram par to arī jāatbild," uzsver restorāns. ""COD" - tie esam mēs, restorāna darbinieki, kuri ir ieguldījuši lielu darbu, idejas un enerģiju, lai sniegtu saviem viesiem vislabāko pieredzi. Daudziem no mums "COD" ir vairāk nekā darbs. Mēs neesam saistīti ar incidentu un nevarējām to nekā ietekmēt.

Mēs esam pret vardarbību.

Taču šobrīd uztraucoša ir tendence izplatīties nepārbaudītām baumām. Aicinām kritiski izvērtēt informāciju, lai ar nepatiesiem komentāriem neturpinātu vardarbību pret cilvēkiem, kas nekādā veidā nav saistīti ar notikušo."

Restorāns informē, ka no šodienas "COD" vadību pārņem restorāna direktore Megija Ozola un šefpavārs Artūrs Taškāns, bet visa pārējā komanda turpina no sirds strādāt un rūpētiem par viesiem. 

Atgādinām, ka sociālajos tīklos nonākušajā videonovērošanas kameras ierakstā redzams, ka vīrietis restorānā "Space Falafel" pie letes sarunājas ar divām sievietēm, līdz viena no viņām vīrieti iepliķē pa vaigu, bet tas pēc brīža apmeklētājai pamatīgi iesit pa galvu ar plaukstu. Pēc tam vīrietis sievieti izrauj ārā no izklaides vietas. Citi restorāna apmeklētāji, cik nu tas redzams nelielajā ierakstā, notikušajā nav iesaistījušies.

Process sākts par maznozīmīga miesas bojājuma nodarīšanu pēc iesnieguma saņemšanas no cietušās personas, apstiprināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pēc ekspertīzes veikšanas un precīzas miesas bojājumu smaguma pakāpes noskaidrošanas šis process var tikt pārkvalificēts.

Par maznozīmīga miesas bojājuma nodarīšanu var piemērot naudas sodu no 210 līdz 500 eiro.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu