Noklausies! Koris ANIMA un leģendārais rīmju meistars Roberts Gobziņš izdod singlu un video "Brīnumzivs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Saulkrastu koris ANIMA šajā svētku laikā izdod pirmo singlu un video no topošā albuma un izrādes “Brīnumzivs”. Muzikālā pasaka ”Brīnumzivs” ir iztēli rosinošs stāsts ar humoru un filozofiskām atziņām, domāts bērniem un viņu vecākiem, vecvecākiem, kā arī ikvienam, kurš nepārstāj ticēt brīnumiem.

Oriģinālpasakas un dzejoļu autors ir Roberts Gobziņš, mūzikas autori – Elīna Ose un Kristaps Krievkalns.

“No zivs viedokļa man šis atgadījums izskatās kā brīnums! Nu kā? Individuāli katrs cilvēks tikai sev pašam grib notvert brīnumu kā zivi aiz astes. Nesanāk… Taču šajā gadījumā viss ir savādāk. Kopā! Kopīgā pārdzīvojumā ar Saulkrastu kori ANIMA ikvienam ir iespēja dzirdēt, redzēt, sajust Brīnumzivi! Tieši šajā notikumā un tieši Ziemassvētku laikā atveras sirds pat pielāgotam patērētājam, kas dzīvo ar izdevīgo devīzi “Mazāk sev – vairāk pašam!”. Ja kādu tādu satiekat, steidzami nogādājiet uz “Brīnumzivi”!” stāsta Roberts Gobziņš.

“Brīnumzivs” singla video galvenajā lomā Saulkrastu koris ANIMA, Roberts Gobziņš, solisti – Elīna Ose un Kristaps Solovjovs, bet par instrumentālo skanējumu rūpējas Kristaps Krievkalns (taustiņi), Andis Klučnieks (flauta), Aivars Meijers (bass), Mārtiņš Miļevskis (perkusijas).

Noklausies!

Horeogrāfe Inga Krasovska, operators Ritvars Bluka, skaņu režisors Kaspars Bārbals, tērpu mākslinieks Mareks Gureckis, make-up Iluta Reinberga. Mākslinieciskā vadītāja, producente – Laura Leontjeva.

Muzikālās pasakas “Brīnumzivs” albumu plānots izdot 2024. gadā.

“Brīnumzivs” top sadarbībā ar Valsts Kultūrkapitāla fondu un Saulkrastu novada pašvaldību.

Šī gada 9. decembrī plkst. 18.00 Saulkrastu novada k/n “Zvejniekciems” būs skatāma muzikālās pasakas “Brīnumzivs” pirmizrāde. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzē".

Saulkrastu koris ANIMA muzicē kopš 2001. gada un ir viens no spilgtākajiem koriem Latvijā. Saulkrastu koris ANIMA ļaujas krāsainībai gan sevī, gan mūzikā, pārkāpjot jaunas robežas un radot sev arvien jaunus radošus izaicinājumus. Kora radošā komanda – mākslinieciskā vadītāja un diriģente ir Laura Leontjeva, kormeistars Kristaps Solovjovs, vokālie pedagogi Elīna Ose un Emīls Gilučs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu