Noklausies! Grupa "Citi Zēni" izdod Ziemassvētku dziesmu un izziņo savu līdz šim lielāko solo koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Ar tematisku un Ziemassvētkiem veltītu īsdziesmu “Tētiem nav lemts” grupa “Citi Zēni” piesaka savu pirmo lielformāta solo koncertu koncertzālē “Palladium” 2024. gada 9. martā.

Ziemassvētku laiks ir došanas laiks, tādēļ grupa “Citi Zēni” svētkos dāvina trīs īsdziesmas atbilstošās Ziemassvētku noskaņās. Pirmā no tām - “Tētiem nav lemts” satīriski saka paldies visiem tētiem, onkuļiem, vectēviem un citiem radiniekiem, kuri katru gadu upurē savu iespēju satikt Ziemassvētku vecīti, lai "piekārtotu garāžu" vai veiktu citus mājas darbus.

Noklausies!

Līdz ar dziesmu grupa “Citi Zēni” arī izziņo savu pirmo lielformāta solo koncertu koncertzālē “Palladium” 2024. gada 9. martā. Grupas solists Jānis Pētersons par koncertu saka, ka tas būs “lielākais, skaļākais un svarīgākais grupas “Citi Zēni” šovs līdz šim”.

“Citā Koncertā” tiks atskaņoti gan grupas līdz šim lielākie hiti, gan arī pirmo reizi dzīvajā izpildījumā varēs dzirdēt dziesmas no gaidāmā otrā studijas albuma “Cits Līmenis”.

Tas būs muzikāls un vizuāls piedzīvojums, kuru papildinās dejotāji, īpašs gaismu un video saturs, kā arī viesmākslinieku uzstāšanās.

Grupa “Citi Zēni” pārstāvējuši Latviju 66. Eirovīzijas dziesmu konkursā, ieguvuši vairākas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” kā arī 2022. gadā uzvarējuši latviešu pop un rok dziesmu aptaujā “Muzikālā Banka”. Grupas dziesma “Eat Your Salad” ir Latvijas vēsturē visvairāk atskaņotā popdziesma digitālajās straumēšanas platformās ar vairāk nekā 7,5 miljoniem klausījumu. Grupas otrais studijas albums “Cits Līmenis” gaidāms 2024. gada 1. februārī.

Grupa “Citi Zēni” ir sešu cilvēku muzikālā apvienība, kuras mūziku var raksturot kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu. Grupas sastāvā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu