Mārcis Judzis paziņo, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas "Dzelzs vilks" (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārcis Judzis/Facebook

"Ardievu Vilks. Ar Jums kopā pavadīti 23 gadi – vairāk nekā ar maniem bērniem vai sievu. Tie ir bijuši lieliski gadi, mēs esam radījuši izcilus skaņdarbus, lieliskus koncertus un satriecošus video. Kopā esam guvuši visus iespējamos panākumus Latvijas mūzikā un vienkārši lieliski un radoši pavadījuši laiku," tā vietnē "Facebook" ierakstījis grupas "Dzelzs vilks" bundzinieks Mārcis Judzis.

"Šodien es no jums atvados nevis pagaidām, bet uz visiem laikiem. Ar sievu Rūtu mēs tagad šķiramies de jure, un katrs nu izvēlas publiski izrīkoties pēc savas saprašanas par morāli, ētiku un attieksmi pret patiesību. It īpaši to pēdējo visi jūs "Dzelzs Vilkā" labi zināt, labāk nekā jebkurš cits.

Ar Rūtu mēs kaut kad, tā vai citādi izlīgsim, jo mums ir kopīgi bērni un bērniem ir vajadzīgs gan tēvs, gan arī māte. Karotāji var arī vienoties, bet ar nodevības organizētāju?

Mums paliks mūsu kopīgās dziesmas un paliekošais devums Latvijas kultūrai un mūsu zemei, bet tagad šķiet dzelzs ir kļuvis vairāk plastilīnam līdzīgs. Es neredzu kā tālāk kopā turpināt un katram mums savs ceļš. Mans ceļš mūzikā turpināsies. Ardievu un paldies par zivīm. Esmu pateicīgs saviem atbalstītājiem un tiksimies atkal mūzikā," raksta Judzis.

Jau vēstīts, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" atklāja līdz šim nezināmas un pat šokējošas detaļas par abu kopdzīvi, kas, Rūtas vārdiem, izrādījusies īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča. 

Tajā pašā dienā internetā izplatījās arī video, kurā Judzis "draud Rūtai atņemt visu".

Pēc atklātā vēstījuma reaģēja arī Judzis, noliedzot visas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Rūta melo. 

Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu