Noklausies! Pēc ilgas pauzes "Putnu balles" dziedātāja Paula Ķiete kopā ar savu tēvu izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Ziemassvētku laikā pēc daudzu gadu pārtraukuma dziedātāji Paula un Normunds Ķieti publicē brīnišķīgu kopdarbu – dziesmu “Paņem mani plaukstās”.

Dziesmas pamatdoma ir ļoti aktuāla šajā laikā, tā rosina domāt par mīlestību, māju un patvēruma sajūtu, par drošību un mierinājumu, kopā esot.

“Ir neizsakāms prieks pēc nu jau septiņpadsmit gadu pārtraukuma dziedāt kopā ar tēti, kurš manī ir radījis patiesu mīlestību uz mūziku. Jaunā dziesma “Paņem mani plaukstās” raisa apskāviena, patvēruma un mājas sajūtu. Tā stāsta par beznosacījuma mīlestību un uzticēšanos viens otram, ” atzīst Paula.

Savukārt Normunds piebilst, ka dziesma radusies pārdomu rezultātā: “Šī dziesma tapa kā pārdomas par manu dzīvi. Par to, cik man svarīgs ir tuva cilvēka pieskāriens, pateikts vārds un mierinājums. Kas no manis būtu, ja tā pietrūktu…Turklāt šo stāstu izstāstīt kopā ar meitu - kas var būt vēl skaistāk.”

Klausītāji Paulu Ķieti atcerēsies no grupas “Putnu balle” ziedu laikiem, Imanta Kalniņa dziesmu albuma, kā arī no bērnībā iedziedātajām dziesmām kopā ar tēvu Normundu Ķieti. Kopš 2008. gada uzsāktajām un pabeigtajām studijām Laikmetīgās mūzikas akadēmijas vokāla klasē Paula Ķiete dzīvo un strādā Anglijā, Guildfordas pilsētā. Šobrīd Paulas pamatnodarbošanās ir vokālā pedagoģija.

Normunds Ķietis ir labi pazīstams jau kopš 1987. gada kā grupas “Lauku muzikanti” solists un pēdējo divu mūzikas albumu mūzikas un daļēji teksta autors.

Foto: publicitātes

Līdz šim Paula un Normunds iedziedājuši tādas populāras un klausītāju atzītas dziesmas kā “To jau nezin neviens”, “Izstāsti man vēju”, “Pāri okeānam” un “Paldies, mīļie!”.

Dziesmas “Paņem mani plaukstās” mūzikas un vārdu autors ir Normunds Ķietis, bet aranžijas autors Kristaps Krievkalns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu