Reperis Prusax atgriežas ar singlu “Sidequest”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Viens no aktuālākajiem pašmāju reperiem Prusax atgriežas pie saviem klausītājiem ar singlu “Sidequest”. Singls tapis sadarbībā ar somu producentu PEHMEE GOO un ir vēstnesis nākamgad gaidāmajam albumam “TJZ”.

Reperis stāsta: "Šoruden biju devies radošā divu dienu ceļojumā uz Helsinkiem, kur studijā kopā ar vairākiem somu producentiem aktīvi strādāju pie jaunas mūzikas. "Sidequest" tapa ātri un organiski, man pašam ļoti patīk šis skanējums, kas ir agresīvāks un atšķirīgs no mana pēdējā singla "W (Kā pienākas)". Šī gabala izvēle kā atgriešanās singls pēc garākas pauzes ir simboliska, jo kādu laiciņu esmu bijis savā sidequest jeb blakus nodarbju ērā, filmējos un veidoju dažādus projektus, strīmoju, koncertēju, bet nesen atgriezos no savā ekstrēmākā sidequest – 7 dienu pārgājiena kopā ar dažādiem Latvijā zināmiem cilvēkiem Zviedrijā aiz Polārā loka, projekta "Ārpus zonas" ietvaros, tas būs pieejams skatītājiem jau februārī."

"Pēdējo mēnesi esmu pavadījis atskatoties uz aizvadīto gadu, turpinot darbus pie albuma un citiem projektiem, kā arī plānojot vēl vienu izbraukumu, lai pa ilgākiem laikiem nofilmētu videoklipu ārpus Latvijas," Prusax turpina.

Savas muzikālās gaitas Prusax aizsāka 2017. gadā ar debijas singlu "Xvizits", bet plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams kā viens no apvienības "New Wavy" dalībniekiem, iekarojot klausītāju sirdis ar tādiem hitiem kā "Sporta stundas", "Pirmais līgā" un “Repa Spēles Terorists”.

Foto: Publicitātes foto

Mūzikas kritiķu augsti vērtētais debijas albums "A+" 2020. gadā tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons” kategorijās “Gada Hip-Hop albums” un “Gada debija”. Šobrīd Prusax ir viens no aktuālākajiem latviešu hip hopa jaunās skolas izpildītājiem un 2021. gadā uzsācis sadarbību ar “Universal Music Group”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu