Miks Dukurs šķiršanās laikā nakšņojis lielveikala stāvvietā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Miks Dukurs raidījumā "Vakariņš ar savējiem" atklāja, ka šķiršanās laikā no bērnu mātes un bijušās sievas Lauras Dukures kādu laiku dzīvojis automašīnā.

Pie vakariņu galda aizsākās temats par dzīvošanu kopmītnēs, un Miks Dukurs atklāja, ka šādas pieredzes viņam nav, taču viņš pirms kāda laika teju nedēļu nodzīvojis automašīnā.

"Kā mēs visi zinām, pirms kāda laika es beidzu attiecības ne tikai ar alkoholu, bet arī ar savu pirmo sievu. Kaut kā nebija tas finansiālais stāvoklis tāds, lai dzīvotu kaut kur citur, un es izvēlējos dzīvot mašīnā pie tirdzniecības centra "Alfa"," raidījumā atklāj Dukurs.

Šādi viņš pavadījis gandrīz nedēļu, paralēli braucot arī uz koncertiem. Vēl viņš atklāja, ka nebija paņēmis līdzi drēbes, tāpēc devies uz jau iepriekš pieminēto tirdzniecības centru, kur koncertam iegādājies jaunu žaketi.

Par koncertā sapelnīto naudu viņš varējis gan apmeklēt kino, gan ik dienu ēst restorānā. Viņš šo laiku atminas ar smaidu.

Pēc dzirdētā grupas "Inspo" dalībnieki izteicās – šis stāsts licis aizdomāties, ka cilvēkiem iet arī slikti aizkadrā, un ne vienmēr to no malas var redzēt.

Šis gadījums gan esot noticis pirms kāda laika, un pēc tam viņš atkal atgriezies ģimenē.

Jau vēstīts, ka nu gan laulībai pielikts punkts. Dukurs par šķiršanos no sievas un bērnu mātes Lauras paziņoja ar soctīklu starpniecību. Dukurs arī iepriekš atklājis, ka domas par šķiršanos abu kopdzīves laikā bijušas vairākkārt.

Šobrīd Miks uzsācis jaunas attiecības ar pašmāju influenceri un uzņēmēju Endiju Kalniņu, kas sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Kalendy.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu