Grupa “Mēles Galā” izdod akustisku singlu, videoklipu un aicina uz koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 2. janvārī, atzīmējot pirmo gadu kopš grupas dibināšanas, muzikālā apvienība “Mēles Galā” saviem esošajiem un topošajiem klausītājiem dāvā akustisku singlu, videoklipu un aicina uz akustisko koncertu.

“Jau ilgu laiku bijām lolojuši ideju paeksperimentēt akustiski. Kādā grupas mēģinājumā, veidojot akustiskos aranžējumus mūsu repertuāram, piefiksējām, ka dziesma “Tilti”, kas mūsu koncertos izceļas ar savu sevišķi smago skanējumu, pēkšņi iegūst pilnīgi citas krāsas, kad tā tiek atskaņota ar akustiskajiem instrumentiem. Izlēmām, ka to būtu vērts ierakstīt. Laimīgas sakritības rezultātā uz mazu brīdi Latvijā no Skotijas bija ieradies arī mūsu draugs Tomass ar savu deviņdesmito gadu videokameru rokās un piedāvāja unikālā veidā iemūžināt ieraksta procesu. Tā arī tapa videoklips!” par jauno ierakstu stāsta grupa.

Atzīmējot grupas jubileju, ceturtdien, 11. janvārī, plkst. 20:00 Tallinas kvartāla kafejnīcā "Ezītis Miglā" notiks grupas akustiskais koncerts.

Pirms nepilna mēneša grupa izdeva savu pirmo singlu “Smagi kož” un tā videoklipu, kurš tika veidots sadarbībā ar apvienību "GS Films".

Grupa “Mēles Galā” radusies 2023. gada 2. janvārī, apvienojoties mūziķim Rūdolfam Rācenājam, basģitāristam Robertam Židelim, ģitāristam Kārlim Neiburgam un bundziniekam Mārtiņam Ābelītim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu