Sākusies pieteikšanās gadskārtējai Metālmūzikas balvai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Latvijas Metālmūzikas gada balvas organizatori aicina Latvijas smagās mūzikas grupas un izdevējus iesniegt pērn izdotus smagās mūzikas ierakstus žūrijas un klausītāju vērtējumam.

Latvijas Metālmūzikas gada balvai līdz 14.janvārim var pieteikt ierakstus albuma vai minialbuma formātā. Tiek gaidīti jebkuri laika periodā no 2023.gada 1. janvāra līdz 2023.gada 31. decembrim iznākuši smagās mūzikas ieraksti.

Pieteikumi gaidīti uz e-pasta adresi "latmetgadabalva@gmail.com". Pieteikumā jānorāda grupas nosaukums vai izpildītājs, ieraksta nosaukums, kā arī saite uz interneta vietni vai straumēšanas servisu, kur pieejama ieraksta digitālā versija. Pieteikšanās Latvijas Metālmūzikas gada balvai ir bez maksas.

Uzvarētājus noteiks žūrija un interneta balsojums. Žūrija atlasīs nominantus, kurus izvirzīt interneta balsojumam. Interneta balsošanas sākums tiks izziņots 22. janvārī.

Balvu pasniegšanas ceremonija un koncerts norisināsies 16.februārī klubā "Melnā piektdiena". Koncertā uzstāsies grupas "Procession", "Deodium, "Uguns" un citi, pasākumu vadīs "Deathperado".

Metālmūzikas gada balvas pasniegšana šogad Latvijā notiks 13. reizi. Tās iniciatori ir apvienības "Zobens un lemess" un mūzikas kluba "Melnā piektdiena" pārstāvji, kas ar metālmūzikas pasākumu organizēšanu nodarbojas jau kopš 1996. gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu