Porziņģa bijusī draudzene sniegusi pirmo interviju (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Laura Vizla sniegusi savu pirmo interviju satura veidotājas Betas Beidz podkāstā "Made it". Tajā viņa atklāj, kāpēc iepriekš nav publiski runājusi. 

Vizla neslēpj, ka saņēmusi vairākus intervijas piedāvājumus. Vaicāta, kāpēc viņa iepriekš publiski nav runājusi, Vizla atbild: "Man tas nav tik vienkārši. Es vēl sevi tajā meklēju, vēl mācos un lienu ārā no savas kūniņas, lai runātu ar visiem jums.

Es kautrējos un laikam uztraucos pārāk daudz.

(..) Ja godīgi, es nezinu [par ko uztraucos], bet man ir lietiņas, pie kā man pie sevis jānonāk, lai es justos brīvi un droši."

Betas Beidz iedrošināta, Vizla atzīst: "Es iedvesmojos no tevis, ka tu nebaidies pateikt kaut ko nepareizi un, ja tu saki no sevis, savu viedokli... Bet, jā, es domāju, ka viss nāk ar pieredzi."

Vizla intervijā runāja par savu bērnību, atklājot, ka uzaugusi Juglā, ir vienīgais bērns ģimenē, kā arī to, ka vidusskolas laikā strādājusi Londonā par viesmīli. Tāpat viņa runā par iešanu terapijā, kā arī aprakstīja dzīvi Amerikā.

Atgādinām, ka Vizlu plašāka sabiedrība iepazina kā Latvijas labākā basketbolista Kristapa Porziņģa draudzeni, ar kuru viņa bija kopā aptuveni trīs gadus.

Pērn vasarā mediji ziņoja, ka viņu attiecības izjukušas, jo no abu sociālajiem tīkliem pazuda kopbildes, kā arī Vizla nepievienojās sportistam Bostonā.

Tiesa, intervijā viņa nepiemin Porziņģi, taču saka, ka ASV nevarētu iztēloties veidot ģimeni.

Vairāk skaties video!

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu