Virkava sarūgtināta: Nacionālais teātris viņu neņemot atpakaļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aktrise Gunta Virkava, ar kuru 2016. gadā Nacionālais teātris pārtrauca sadarbību, joprojām nav atgriezusies šajā teātrī. 

Kā zināms, toreiz kā oficiālais iemesls tika norādīts aktrises sliktā pašsajūta. Tomēr aiz šā formulējuma esot slēpusies Virkavas "cilvēciskā vājība" - mierinājuma meklēšana alkoholā.

Nu viņa sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" neslēpj sarūgtinājumu, jo Nacionālais teātris bija solījis viņai atgriešanās iespēju teātrī, bet līdz šim tas nav noticis.

“Es varbūt esmu izdarījusi pāri teātrim, jo ir bijušas izrādes, kurās neesmu varējusi būt, bet man tad tik tiešām bija paaugstināts asinsspiediens un es mājās gulēju. Esmu vairākkārt atvainojusies teātrim.

Un es varu zvērēt, ka uz skatuves 46 gadu laikā ne reizi neesmu bijusi iedzērusi alkoholu, pat ne 25 gramus.

Kas tik par mani nav runāts, ka esmu lietojusi alkoholu... Neviens nezina, bet runā. Kad pabeidzu darbu teātrī, man solīja, ka pēc gada varēšu nākt atpakaļ. Kas tie par solījumiem?! Kur tas ir palicis? Gadi ir pagājuši.... Bet es nedomāju iet un lūgties,” tā aktrise, sakot: “Es ļoti labprāt vēlos spēlēt un būt uz skatuves, filmēties kino vai seriālos. Ja režisoriem ir padomā kāda loma man, būšu priecīga. Ja Dailes teātris piedāvās kaut ko nelielu, es labprāt...”

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 23. janvāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu