Rokgrupa „Purple Negative” publicē mūzikas video un izziņo debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Alternatīvā roka apvienība „Purple Negative” nāk klajā ar mūzikas videoklipu dziesmai “Megabee”, kas ir pirmais singls no pavasarī gaidāmā debijas albuma ar tādu pašu nosaukumu.

Dziesma “Megabee” stāsta par cīņu ar savu lielo un dzēlīgo ego. Cilvēka rokās dažkārt mēdz nonākt visa kāršu kava, taču viņš var atteikties sākt spēli. Ar krāsaino un spilgto videoklipu grupa nedaudz pasmejas paši par sevi un sāk cīņu ar lielo un baiso Megabee. Videoklipu veidojis Olivers Pavičevičs.

Debijas albumā “Megabee”, kas gaidāms marta beigās, „Purple Negative” iepazīstinās klausītājus ar 10 dziesmām, kurās dzirdams alternatīvā roka, psihedēliskā un punk roka žanru apvienojums.

Albumu grupa ierakstījusi studijā “Gateris”, Jāņa Kalvāna vadībā.

Foto: Publicitātes foto

„Purple Negative” ir alternatīvā roka grupa no Rīgas, kura aktīvi koncertē jau no 2018. gada. Klausītāju atzinību guvusi ar singliem “Fluorescent Lights” un “Your Ignorance”, kā arī līdz šim ir publicējusi divus EP jeb minialbumus: SOAP un Happy. Grupas sastāvā spēlē Elīza Daine, Roberts Gromovs, Rūdolfs Roļskijs un Emīls Lapiņš.

„Purple Negative” aicina uz debijas albuma „Megabee” prezentācijas koncertu 6. aprīlī koncertzālē “Vagonu Hall” Rīgā, Vagonu ielā 21.

Koncerta biļetes meklējamas vietnē “Ticketshop.lv”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu