VIDEO "Nav divu Tomu" izsaka Eirovīzijas prognozes

CopyDraugiem X Whatsapp

Otrajā podkāsta “Nav divu Tomu” sērijā tā veidotāji – TVNET publicists Toms Lūsis un kultūras redaktors Toms Treibergs pārrunās gaidāmo Eirovīzijas nacionālās atlases finālu. 

"Divas nedēļas TV ekrānos mūziķis izliksies, ka nedz viņi, nedz arī visi skatītāji jau nezina, ka uz Eirovīziju dosies Dons," vietnē "X" (Twitter) raksta Toms Lūsis.  

Toms Treibergs podkāstā gan pauž, ka labas izredzes varētu būt arī Katrīnai Gupalo.

"Katrīnas Gupalo piedāvājums un Dona dziesma, kuru vispirms pazinām latviski - viņi apzīmē divas klausītāju grupu segmentus, no kuriem Dona segmentus mēs varam redzēt viņa koncertos "Arēnā Rīga" un Katrīnas Gupalo - lietotnē "Tik Tok". Man liekas, ka tas būs antropoloģisks eksperiments, kurš no šiem segmentiem būs aktīvāks," pauž Treibergs.

Lūsis gan oponēja: "To visu pasākumu skatījās arī mana piecpadsmitgadīgā meita, kurai nepatika [Gupalo]. Viņai patika "Jar of Kings", kuri netika finālā. Bet ar Donu viss ir vienkārši - viņš "Muzikālajā bankā" ir iesildījis savus balsotājus, tagad tā pati dziesma angliski - lieliska dziesma! Viņš vēl uztaisīs video šovu, viss kārtībā!"

Toms Lūsis piedāvāja saderēt Tomam Treibergam, ka Dons uzvarēs un pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Vai viņš derības pieņēma - uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu