Elīna Gluzunova atsākusi kopdzīvi ar bērnu tēvu Artjomu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna un Artjoms Gluzunovi
Elīna un Artjoms Gluzunovi Foto: publicitātes

Dziedātāja un influencere Elīna Gluzunova, kuras vētrainās attiecības ar bērnu tēvu Artjomu Gluzunovu bieži nonāca mediju virsrakstos, nu atklāj, kādas tās ir šobrīd. 

Gandrīz pirms gada, piedaloties šovā “Ģimene burkā”, Gluzunovu vārds izskanēja saistībā ar dažādiem skandāliem. Toreiz Gluzunova ar bērniem pārcēlās uz Rīgu, taču nu kļuvis zināms, ka ar viņiem kopā mitinās arī Artjoms.

“Septembrī iznāca raksts, kur bija rakstīts, ka sākotnēji es uz Rīgu pārcēlos viena ar bērniem, bet pēc tam Artjoms sāka dzīvot kopā ar mums,” atklāj Elīna.

Viņa atzīst, ka abu attiecības šobrīd ir ļoti labas un tam par iemeslu varētu būt fakts, ka Elīnas dzīvē vairs neesot draudzenes, kurai Artjoms neesot diez kā paticis.

“Tagad mums ir ļoti labas attiecības. Piemēram, vakardien es biju ielikusi storiju un viņš bija atrakstījis: "Mana princesīte". Pēdējā laikā viņš gatavo vakariņas, izņem bērnus no bērnudārza. [..] Kopš no manas dzīves aizgāja prom viena no manām draudzenēm, es nezinu, kā tas var būt saistīts, bet sāka uzlaboties manas privātās attiecības un klimats ģimenē,” nu atklāj Gluzunova.

Viņa neslēpj, ka šobrīd ģimene aktīvi sāk domāt par dzīvi ārpus Latvijas.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu