“Forum Cinemas” aicina uz īpašo filmas “Sirds likums” seansu kopā ar tās veidotājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Studijas "Lokomotīve" producents Roberts Vinovskis, animācijas režisore Roze Stiebra, mākslinieks Aleksejs Naumovs un studijas "Lokomotīve" mārketinga vadītāja Liene Vinovska.
Studijas "Lokomotīve" producents Roberts Vinovskis, animācijas režisore Roze Stiebra, mākslinieks Aleksejs Naumovs un studijas "Lokomotīve" mārketinga vadītāja Liene Vinovska. Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 17. februārī, plkst. 12:00 kinoteātrī “Forum Cinemas” notiks īpašais animācijas filmas “Sirds likums” seanss, kuru tās veidotāji aicina izbaudīt kopā ar visu ģimeni. Pirms filmas mazajiem skatītājiem būs iespēja tikties ar filmas radošo komandu, bet pēc seansa – piedalīties zīmēšanā kopā ar filmas mākslinieku Alekseju Naumovu. Biļetes uz seansu jau ir pārdošanā.

Filmas apmeklētājus uzrunās filmas mākslinieks Aleksejs Naumovs, princeses lomas atveidotāja aktrise Telma Auziņa, karaļa lomas balss ieskaņotājs Ritvars Logins, kā arī filmas producents Dominiks Jarmakovičs.

Filmas skatītājus gaida arī dažādi pārsteigumi un aktivitātes – gan iespēja iegūt pārsteiguma balvas no galda spēļu ražotāja “Brain Games”, gan darboties kopā ar pazīstamo gleznotāju, Latvijas Mākslas akadēmijas profesoru Alekseju Naumovu, kopā krāsojot lapas ar filmu tēliem. Kinoteātris būs parūpējies par krāsainiem rakstāmpiederumiem.

Filma veidota pēc latviešu literatūras klasiķa, ievērojamā novelista Jāņa Ezeriņa darba “Jaunais likums” motīviem. Tā vēsta par kādu tālu karaļvalsti, kurā mīt Karalis un Princese. Viņu dzīve rit rāmi un paredzami, pavalstnieki gatavojas karaļmeitas kāzām. Taču kādu nakti Princese pils dārzā sastop Svešinieku, kurš viņu apvelta ar neparastu dāvanu, un no šī brīža viss sagriežas kājām gaisā.

Foto: Publicitātes foto

“Sirds likuma” mākslinieks ir pazīstamais gleznotājs Aleksejs Naumovs, kuram šī ir debija animācijas pasaulē. Nacionālās kino balvas “Lielais Kristaps” pasniegšanas ceremonijā filma tika godalgota ar trim Daugavas pārcēlāja statuetēm: labākajam animācijas filmas režisoram, māksliniekam un labākajai pilnmetrāžas animācijas filmai.

Filmas “Sirds likums” lomas ierunājuši Telma Auziņa, Jānis Ēriks Grūtups, Ritvars Logins, Gerds Lapoška, Marta Lovisa Jančevska, Toms Harjo un citi.

Biļetes uz animācijas filmu “Sirds likums” pieejamas kinoteātra “Forum Cinemas” tīmekļa vietnē, mobilajā lietotnē un biļešu kasēs.

Filma tapusi ar Latvijas Nacionālā Kino centra finansiālo atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu