Mūziķis Mo Aspen izdod jaunu dziesmu “Jāiet tālāk” un izziņo gaidāmo albumu “Viens”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomass Saulietis (no kreisās) un Mo Aspen.
Tomass Saulietis (no kreisās) un Mo Aspen. Foto: Kaspars Merklins

Latviešu mūziķis Mo Aspen izdevis savu jauno singlu ar video “Jāiet tālāk”. Šī ir viena no dziesmām, kura iezīmēs jauno indīmūzikas albumu “Viens”, kurš iznāks šīgada pēdējā ceturksnī. 

Zīmīgi, ka katrai dziesmai, kura iekļauta jaunajā albumā, paredzēts savs mūzikas video. Albuma stilistika ieturēta hiphopa un popa virzienā ar roka “garšvielām”. Dziesmas pakāpeniski iznāks gada gaitā.

Dziesma “Jāiet tālāk” stāsta par ilgošanos un negribēšanu no kāda šķirties, pat ja šīs neredzēšanās laiks ir pāris minūtes vai stundas. Un vēl – par vēlmi atgriezties.

Šī kompozīcija ir pirmā, kas sarakstīta kopā ar jauno projekta biedru – bundzinieku Tomasu Saulieti. “Sanāca, ka meklēju bundzinieku, un ar Tomasu mani sapazīstināja mans brālis. Īsi pēc tam mēs Tomasa izlaidumā jau prezentējām šo dziesmu, kura viegli tapa viena mēģinājuma laikā, un pēc tam

visi ilgi jautāja un nevarēja vien sagaidīt, kad tad tā iznāks ierakstā. It īpaši Tomasa četrgadīgais brālis, kurš katru nedēļu par šo ieceri atgādināja un jauno dziesmu pats arī mēdza dziedāt. Sirsnīgi sanāca!”

stāsta Mo Aspen.

Tomass Saulietis (no kreisās) un Mo Aspen.
Tomass Saulietis (no kreisās) un Mo Aspen. Foto: Kaspars Merklins

Šis būs mūziķa otrais albums, kas gaidāms arī fiziskā formātā. Autors norāda, ka tā skanējums būs nobriedušāks: “Ir augusi gan kvalitāte, gan dziesmu rakstīšanas pieredze, kuru esmu guvis bērnu un jauniešu mūzikas klubā “Rokskola”, mūzikas platformā “Zvaigznājs”, studijā “Anima”.

Man simpatizē populārās mūzikas skanējums, kas atsauksies visu dziesmu struktūrā, bet esmu arī “dīvainis”, kam patīk plašs žanru spektrs no popa līdz pat sladžmetālam (pat tāda stila grupā esmu bungas spēlējis), līdz ar to dziesmās atsauksies dažādība, bet ar nu jau stabilu manu rokrakstu indie noskaņās.”

Jāpiebilst, ka par sladžmetālu dēvē ekstremālu smagā metāla mūzikas apakšžanru, kurā apvienoti doom metāla un hardcore punk elementi.

Jaunās dziesmas tehniskā komanda: vokāla, ģitāras, basa ieraksts – Rolands Saulietis (“Latvian Blues Band”). Mikss – Mārcis Kalniņš (“Latvian Blues Band”). Dziesmu autori un izpildītāji ir Mo Aspen (Modris Apse) un Tomass Saulietis. Producents, māsterējums – Mo Aspen. Video – Kaspars Merklins.

Mo ir piedalījies sacīkstē “Ghetto Faktors”, medijos un radio ir izskanējuši mūziķa singli “Šī ir Latvija”, “Hold Me Close”, “Ģeodēzists” un citi. Šo dziesmu un citas var straumēt Youtube, Spotify, Itunes u.c. Sekot līdzi Mo Aspen aktivitātēm iespējams soctīklu platformās Instagram un TikTok, kā arī Facebook.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu