"Mūs čakarē!" Pašmāju reperi salecas ar populāru klubu (3)

Steps Foto: Pauls Zvirbulis / TVNET GRUPA
CopyDraugiem X Whatsapp

Februāra vidū latviešu reperis Steps sociālajos tīklos publiskoja ierakstus, kur asi vērsās pret kāda populāra Rīgas kluba vadību un pauda pretenzijas saistībā ar atceltu koncertu un faniem neatgrieztu naudu. Šonedēļ no Stepa atkal parādījās ziņas, ka šis pats klubs esot izsludinājis koncertu, nesaskaņojot to ar māksliniekiem. 

Steps sarunā ar TVNET+ atklāja detaļas par notikušo. 

Reperis iepriekš vairākkārt uzstājies klubā "First Club", tāpēc nesaprot, kas šoreiz ir "tik ļoti aizgājis greizi".

Stepa pārstāvētās apvienības "Mauzoleju Muuzika" koncerts bija paredzēts klubā "First Club" 9. februārī. Viens no tās dalībniekiem pat bija nopircis lidojuma biļeti no Anglijas, lai varētu pievienoties kolektīvam. "Koncertam jānotiek piektdien, mums pirmdien vai otrdien uzsit ziņu, kur pasaka, ka iepriekšpārdošanā pārdots par maz biļešu un uz vietas nebūs biļešu pārdevēja. Es iepriekš neesmu ar neko tādu saskāries, jo man liekas, ka visi pērk uz vietas. Mums pasaka, ka konci pārcels, bet kad - nekas nav zināms," skaidro Steps.

Viņam tika norādīts, ka biļetes būs derīgas uz "Wondersalas" sezonas atklāšanas koncertu, taču kad tas notiks - pagaidām nav zināms.

"Cilvēki rēķinās ar laiku, tērē naudu, un te mēs tiekam līdz nākamajai problēmai. Koncerts nenotiek, nekas tālāk nav sarunāts. Man šķiet, ka šajā gadījumā biļešu pircējiem jāatdod nauda. Cilvēki, kas nopirka biļetes, man sāk rakstīt: "Kur ir mūsu nauda?" Es sacepos, gribēju saņemt skaidru atbildi, kad kaut kas notiek."

Šonedēļ Steps no draugiem saņēma ziņu, ka 27. martā ir izziņots "Mauzoleju Muuzika" koncerts, par ko paši mūziķi nebija informēti.

"Uzrakstīju pārējiem grupas biedriem čatā: kurš no jums šito sarunāja? Neviens neko nezina!"

"Man sāk parādīties sajūta, ka mūs sāk čakarēt. Viena lieta - čakarē grupu, es pārdzīvošu, bet čakarē klausītājus un tos, kuri pērk biļetes!" dusmīgs ir Steps.

"Es gribu vērsties pie mūsu klausītājiem, faniem - mums nav nekāda sakara ar šo čakarēšanu. Mums nav interesēs kaut ko šādu darīt. Es pirmo reizi septiņu gadu laikā saskaros ar kaut ko tādu," uzsver reperis.

"Informējam, ka iegādātajām "Mauzoleju Muuzikas" koncerta biļetēm, kas bija paredzēts "First Club" 09.02, būs iespēja apmeklēt "Wondersalas" sezonas atklāšanas koncertu, kas tiks izziņots drīzumā, kā arī ir iespēja pieteikties naudas atgriešanai uz atcelto "Mauzoleju Muuzikas" koncertu kas bija paredzēts "First Club" 09.02. Lai pieteiktos naudas atgriešanai, lūdzam līdz 27.02.2024 aizpildīt formu," teikts bilesuserviss.lv mājaslapā. Taču TVNET+ neizdevās atrast pasākumu, kuram minēts datums 27. marts.

TVNET+ sazinājās ar koncerta organizētāju pārstāvi, diemžēl līdz intervijas publicēšanas mirklim arī mēs nesaņēmām komentāru par radušos konfliktu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu