Reperis Bruno Reiss atgriežas ar dziesmu "Made It"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pēc četru gadu pārtraukuma latviešu reperis Bruno Reiss nācis klajā ar savu jauno singlu "Made It", kurā piedalās mūziķis Henny. Singlam tiek pievienots arī vizuāli bagātīgs videoklips, kuru filmējusi “371 Production” komanda.

"Made It" nav tikai “vēl viena dziesma”; tas ir stāsts par izturību, neatlaidību un triumfu pār grūtībām. Šajā dziesmā Bruno Reiss un Henny iedziļinās savos personīgajos ceļojumos, daloties pieredzē par šķēršļu pārvarēšanu un neatlaidīgu sekošanu saviem sapņiem. Dziesma "Made It", kas izceļas uz lipīgu bītu un valdzinošu melodiju fona, ir gatava kļūt par himnu ikvienam, kurš cenšas pārvarēt dzīves izaicinājumus un sasniegt savus mērķus.

Bruno Reiss, iedvesmojoties no savas dzīves pieredzes, sniedz skarbus un introspektīvus dziesmu tekstus, kuru nodoms ir dziļi rezonēt ar klausītājiem. Sadarbība ar Henny, hiphop apvienības “Kreisais Krasts” dalībnieku, dziesmai piešķir vēl vienu dziļuma un dimensijas slāni, radot sinerģiju, kas ir vienlaikus spēcīga un valdzinoša.

Bruno Reiss ir pazīstams kā dibinātājs un vadītājs platformai "371 Battle" , kas darbojas jauno talantu izkopšanai un radošuma veicināšanai Latvijas hiphopa sabiedrībā. Projekts turpina savu darbību jau piekto gadu.

Singls "Made It" pieejams visās lielākajās straumēšanas platformās no 23. februāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu