Mārtiņš Kanters atgriežas ar jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Kanters
Mārtiņš Kanters Foto: Edijs Andersons

Dziedātājs Mārtiņš Kanters (ex. Ruskis) nācis klajā ar jaunu dziesmu, kas tapusi sadarbībā ar producentu no Igaunijas. 

Dziesma country-pop stilā "Kā apmaldījies suns" tapusi spontāni, kad fotogrāfs Edijs Andersons vienā rītā atnesis lapiņu ar uzrakstītu dzejoli, bet Mārtiņam līdzi bijusi ģitāra. Dziesma nonākusi plauktiņā, uz kura pacietīgi pavadījusi četrus gadus, līdz kādā reizē Edijs atgādinājis par abu kopdarbu.

Noskaties!

Mārtiņš jau kādu laiku domājis par jaunām sadarbības iespējām, te talkā nākusi biedrības "Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/ Latvijas Mūzikas eksports" vadītāja Agnese Cimuška-Rekke ar ieteikumu, nosaucot igauņu producentu Alanu Kasuku (Allan Kasuk), kurš kaimiņu zemē labi pazīstams un, starp citu, šogad valsts Eirovīzijas atlasē ar savu dziesmu iekļuvis trijniekā.

Mārtiņš par sadarbību: "Braucu ciemos uz Tartu pie Alana un domāju: kas būs, tas būs, bet secinājām, ka idejas par mūzikas izpratni sakrīt un starp mums valda laba sinerģija."

Dziesmai tapis arī videoklips, ko veidojis vārdu autors Edijs Andersons. Par klipa mājvietu kļuvis Kantera drauga Mārtiņa Jātnieka lauku sētas viesību nams, kuru saimnieks pats arī iekārtojis, kļūstot par klipa scenogrāfu.

Mārtiņa Kantera viens no mērķiem ir līdz vasarai ierakstīt jaunu albumu ar pašsacerētām dziesmām, bet tā tas gluži nebūs… jo jau tagad notiek aktīvs darbs pie Baltijas valstu muzikālā tilta būvniecības - Kasuks kopā ar lietuviešu producentu sacerējuši dziesmu, kurai dziedātājs sarakstījis vārdus un to arī iedziedās. Šī sadarbība noteikti nākotnē nesīs arī citus pārsteigumus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu