Krastiņš par kādreizējo karstāko ballīšu vietu: "Tas bija brīnišķīgs glābiņš"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Ārsts anesteziologs, reanimatologs un  viens no Poligrāfiķu kluba diskotēku dīdžejiem Ivars Krastiņš, viesojoties “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, dalās savās atmiņās par leģendārā Poligrāfiķu kluba diskotēkām, kas nupat svinēja 50 gadu jubileju kopš pirmās diskotēkas. “Tas bija brīnišķīgs glābiņš,” par toreizējo karstāko ballīšu vietu teic Krastiņš.

Raidījuma vadītājam Jānim Šipkēvicam, kurš arī darbojies Poligrāfiķu klubā, Krastiņš atceras, ka diskotēkas veidojusi tā laika aktuālākā mūzika. “Mani atveda Gunta Lazdāne, mediķu mafija – tā, kas valda pār visiem mediķiem,” par savu nokļūšanu dīdžeja postenī smejas Krastiņš, kurš tagad ir iemīļots ārsts Liepājas Reģionālajā slimnīcā.

“Es sākumā atnācu paklausīties, un toreiz diskotēka izpaudās tā, ka “Poligrāfiķu” pagrabā, ne lielajā zālē, bet mazajā pagrabiņā, gar sienām bija krēslu rinda, kur sēdēja svinīgām sejām dažāda vecuma jaunekļi un jaunavas, un viens vīrs ar, man šķiet, toreiz vinila atskaņotāju teica – tagad mēs klausīsies to un šo, tāds un tāds mākslinieks, tāds un tāds nosaukums, un tagad pirmā dziesma, un visi pavērtām mutēm klausījās. Tā bija diskotēka,” stāsta Krastiņš.

Viņš piekrīt Šipkēvicam, ka diskotēkā izvērtusies tāda kā audio lekcija. “Smaržu es tā diez vai varēšu izcelt, bet atmosfēra tur noteikti bija pavisam īpaša, jo tā vide, tā gaisotne, viss tas, ko tu aprakstīji, tas tiešām ir neaizmirstami,” atmiņās dalās Krastiņš. “Tā bija brīnišķīga vieta, kur varēja paglābties, patverties no tā apkārtējās oficiālas vides stulbuma, kas toreiz bija tik izplatīts. Tas bija brīnišķīgs glābiņš.”

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu