Mūziķis st4rface un šova “X Faktors” dalībnieks Danny Silver laiž klajā kopdarbu “Nevar pagulēt”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

8. martā, Starptautiskajā sieviešu dienā ar tās tematikai atbilstošu skaņdarbu klajā nākuši latviešu mūziķi st4rface (īstajā vārdā Reinis Aumeisters) un Danny Silver (Dāvis Paugurs). Jaunie mūziķi publicējuši skaņdarbu ar nosaukumu "Nevar pagulēt", kas jau ir noklausāms platformās "YouTube" un "Spotify”.

Mākslinieku kopīgajā skaņdarbā tiek izdziedāta sajūta – brīdis, kad cilvēks nevar mierīgi pagulēt bez sava īpašā cilvēka klātbūtnes. Tikai tā var iegūt miera sajūtu, kas ir nepieciešama ikdienā, lai varētu funkcionēt pilnvērtīgi.

Abi mūziķi jau iepriekš ir veiksmīgi sadarbojušies, kad aizvadītā gada vasarā izlaida kopīgu skaņdarbu ar nosaukumu "Izslēdz gaismu". Dziesma "YouTube" platformā ir sasniegusi 95 tūkstošus klausījumu, kamēr "Spotify" statistika tuvojas 45 tūkstošu atzīmei.

Reinis ir pacilāts par ilgtspējīgo sadarbību ar savu domubiedru:

"Ar Dāvi ir izveidojusies lieliska darba ķīmija. Kad pērn iepazināmies, pat nenojautu, cik līdzīgi domājoši cilvēki esam. Saskanēja gan raksturos, gan mūzikā. Izveidojām dziesmu "Izslēdz gaismu" un pēc nelielas pauzes ķērāmies klāt arī skaņdarbam "Nevar pagulēt". Aktīvi darbojamies pie vēl citiem jauniem projektiem. Esmu pārliecināts, ka jau drīzumā patīkami pārsteigsim arī ar citiem kopdarbiem!"

Abi dziedātāji darbojušies arī ap skaņdarba tekstu. Tieši Dāvja studijā ir ierakstīta pati dziesma, to vēlāk apstrādājis un producējis multimākslinieks Daaguchii (Dāgs Smilškalns).

22 gadus vecais st4rface ir plašāks pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā "Viss ir fantastiski", "Viņa", "Man nevajag vēl vienu piedod" un citiem. Savā salīdzinoši neilgajā karjerā jau paguvis sadarboties ar tādiem pašmāju māksliniekiem kā “Punkts Uz I”, “Trench Mafia Locco”, “Grafomāns” un citiem.

Danny Silver ir pazīstams ar mūzikas veidošanu gan latviešu, gan angļu valodā. Viņa populārākais skaņdarbs "Piedod man" mūzikas straumēšanas platformās kopumā tuvojas miljons klausījumu robežai. Tapāt Dāvis bija arī Latvijas mūzikas raidījuma "X Faktors" piektās sezonas dalībnieks, kurš aizcīnījās līdz pat krēslu izaicinājuma fāzei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu