Alternatīvās mūzikas grupa "NeimoM" izlaiž minialbumu “Mēnessgaismas”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Alternatīvās mūzikas apvienība “NeimoM” izlaidusi jaunu minialbumu (EP) Mēnessgaismas, kas, neskaitot dažus iepriekš izdotos singlus, ir pirmais lielais projekts kopš debijas albuma Juku Gadi 2018. gadā. Līdztekus albumam dienasgaismu ierauga arī dziesmas vārdu video vienam no pašas grupas mīļākajiem sacerējumiem “Sniegpulkstenīši”.

Dziesmas ieskaņotas ierakstu studijā “Šmerlis” šī gada februārī. Albums sastāv no četriem skaņdarbiem, kas līdz šim bija klausāmi tikai grupas koncertos. Dziesmas miksējis un māsterējis Toms Bika.

Dziesmu vārdu autors un grupas dibinātājs Mārtiņš Neimanis atklāj: “Visnozīmīgākais ir fakts, ka beidzot varam parādīt cilvēkiem kā mēs patiesībā skanam dzīvajos koncertos, jo šis ieraksts ir ļoti pietuvināts tam. Viss iepriekš klausāmais materiāls, kas atrodams mūzikas straumēšanas vietnēs, krasi atšķiras no dzīvās uzstāšanās – izņemot 2021. gadā izlaisto singlu “All Around Me”.”

Tā kā grupā katrs dalībnieki klausās sev iemīļotu žanru mūziku, kas grupas biedru starpā bieži mēdz atšķirties – rezultāts vienmēr būs neparedzams. Tādēļ grupas skanējumu nav viegli ierāmēt kādā noteiktā stilistikā, tomēr “NeimoM” neizbēgami turpina ceļu psihedēliskā un alternatīvā roka virzienā.

EP var klausīties visās populārākajās straumēšanas vietās, kā arī atbalstīt vietnē neimom.bandcamp.com.

"NeimoM" muzicē: Ansis Mežsargs (sitaminstrumenti), Sandis Elsts (basģitāra, taustiņi),  Jānis Kašs (ģitāra, solo ģitāra) un Mārtiņš Neimanis (vokāls, vārdi, ģitāra, taustiņi).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu