Liene Ušakova mīlas šovā izraudzījusies vienu no Kubasovas favorītiem (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Aizupietis

Interneta personība Liene Ušakova ir viena no realitātes šova “Amors” dalībniecēm. Šova otrajā epizodē dāmām bija jāizvēlas, ar kuru dalībnieku pavadīt kopā nakti, un viņas izvēle krita pār labu bokserim Jurim Zandovskim, kurš plašāku atpazīstamību ieguva cīņā par skaistumkaralienes Diānas Kubasovas sirdi. 

Liene, izvēloties Juri, teic: "Juris, protams! Vakar es uz šo cilvēku vispār neskatījos kā uz vīrieti, es nesapratu nevienu vārdu, ko viņš saka, un nekā vairāk par iesauļotu ķermeni tur nav. Šobrīd es ņemu savus vārdus atpakaļ - es domāju, ka es vēlos iepazīt šo personu tuvāk."

Liene atzīst, ka sākotnēji Juris viņai šķitis kaitinošs.

Kā zināms, Juris iepriekš piedalījies šovā "Randiņš ar Kubasovu". Pēdējā sērijā viņas izvēle gan bija par labu citam kavalierim. 

Atvadoties no Jura, Diāna sacīja: "Mums bija ļoti forši kopā, mums bija ļoti interesanti, ļoti dvēseliski mirkļi. Tu esi nenormāli superīgs čalis! Tu ļoti labi izskaties, tava labā sirds, tavs dvēseles gaišums... Taču, Juri, tev šodien būs jāpaliek mājās. Es neredzu mums dzīvi kopā ilgtermiņā."

"Paldies tev par visu," sacīja Diāna, uz ko Juris viņai atbildēja: "Es ceru, ka būsi laimīga!"

Jau ziņots, ka realitātes šovs “Amors” pulcējis gan sabiedrībā atpazīstamas personības, gan arī citus seksīgus un mīlestības alkstošus cilvēkus, kurus vieno vēlme iepazīties un, iespējams, atrast mīlestību.

Šova dalībnieki dodas uz burvīgu viesu namu Lietuvā, kur ļaujas mīlestības spēles kaislībām. Piedzīvojuma noslēgumā viens pāris laimēs iespēju doties medusmēneša cienīgā ceļojumā uz kādu no Eiropas skaistākajām pilsētām. Šovu uzsāka pieci brašuļi un trīs daiļavas, taču arī dalībnieku sastāva ziņā negaidītu pavērsienu netrūks un jauni dalībnieki ieradīsies, lai sarežģītu, vai arī – tieši pretēji – atvieglotu “Amora” rotaļīgo ikdienu. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu