"Izskats man ienes naudu, un tajā brīdī es sabruku..." Liene Ušakova par veselības likstām (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzni Lieni Ušakovu piemeklējušas negaidītas veselības likstas, kuru dēļ mainījušās viņas vērtības.

"Man uz sejas un ķermeņa sāka izplatīties nepatīkami pleķi. Man, protams, sākās vājprātīga panika un likās, ka vispār neiešu ārā no mājas," piedzīvotajā dalās Liene.

Ušakova apmeklēja ģimenes ārstu, kurš norādījis uz stresu, kura viņas dzīvē esot pārlieku daudz.

Liene par notikušo jutusies tik slikti, ka vēlējusies pabūt viena. "Sapratu, ka ir jādomā par sevi, savu veselību, un na*** vispār to publisko telpu. Negribu teikt, ka esmu māņticīga, bet kaut kādā brīdī man vienalga liekas, ka cilvēki kaut kādas ne tik pozitīvas domas kultivē savā galvā. Mums apkārt ir arī skaudīgi cilvēki."

Efektīgajai šovu zvaigznei nācies iziet antibiotiku kursu, un šobrīd jau visas raizes ir aiz muguras. Situācija likusi nopietni pārdomāt savu ikdienu, tāpēc nākotnē viņa solās dzīvot mierpilnāk:

"Man patiešām bija bail, es esmu cilvēks, kurš ir ļoti tendēts uz ārējo izskatu. Izskats man ienes naudu. Tiešām es sabruku un kādu nedēļu domāju, ka neiešu ārā no mājas, un lūdzu, lai tikai man atdotu veselību."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu