Rīgā uzstāsies leģendārā rokgrupa "Līvi"; iesildīs "Sub Scriptum" puiši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sestdien, 13. aprīlī, ikviens rokmūzikas fans  tiek aicināts uz latviešu grupas “Līvi” superkoncertu koncertzālē “Palladium Riga”.

“Līvi” izlauzušies cauri vairākām paaudzēm ar dziesmām, kas šķietami nekad nenoveco. Pagājušajā vasarā “Līvi” piedārdināja neskaitāmus festivālus, uzkurinot publiku, vienaldzīgu neatstājot nevienu paaudzi, pūlis vienoti "karājās bizē", un ar pilnu jaudu līdzi dziedāja tūkstošiem cilvēku.

Dārdot bungām un ģitārām zāģējot, koncertzālē “Palladium Riga” dzīvajā izpildījumā dzirdēsiet visas leģendārās “Līvu” dziesmas, kā “Dzelzsgriezējs”, “Zīlīte”, “Meitene zeltene”, “Piedod man”, “Es karājos tavā bizē”, kā arī grupas pēdējo gadu jaunākos skaņdarbus.

Koncertzāle “Palladium Riga” durvis vērs no plkst. 19, kur jau laicīgi atnākušos viesus iesildīs latviešu indie rokgrupa "Sub Scriptum".

“Sub Scriptum” koncertē un uzstājas kopš 2017. gada un nemitīgi priecē savus klausītājus ar jauniem un oriģināliem mūzikas projektiem. Grupa iesākusi 2024.gadu jaudīgi, piesakot jauno singlu “Ievēlies” un paziņojot par unikālu projektu – pop up ierakstu studiju “Sub Būris”. Tās laikā grupa izveido caurspīdīgu ierakstu studiju iepirkšanās centrā un apmeklētāju klātbūtnē ieraksta albumu. Tas ir vēl nebijis notikums Latvijas mūzikas industrijā! Kamēr jaunais albums vēl tiek slīpēts pēcapstrādē, “Sub Scriptum” pāris jaunās dziesmas nospēlēs jau 13. aprīlī, iesildot grupu “Līvi”.

Tiekamies sestdien, 13. aprīlī, koncertzālē “Palladium Rīga”: No plkst. 19 - “Sub Scriptum” No plkst. 20 - “Līvi”.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu