Reperis Wiesulis un bītmeikeris sangvn izdevuši albumu “En Prise”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Reperis Wiesulis.
Reperis Wiesulis. Foto: Publicitātes foto

Albums En Prise, kas no piektdienas, 29. marta ir nonācis visās populārākajās straumēšanas vietnēs, ir pašmāju repera Wiesuļa un bītmeikera un producenta sangvn otrais studijas albums. Albumā piedalās arī tādi viesi kā reperi galeniex un Marko, taču dziesmā “Balkons”, kā viesmākslinieks pieaicināts producents Aureum Chaos.

Albumā mākslinieki reflektē par izjusto un piedzīvoto, kopš debijas albuma Fianchetto izdošanas 2022. gada sākumā. Ierakstā tiek runāts par straujām pārmaiņām un to sekām, kas rezultējušās dažādās pārdomās par savu identitāti un vērtībām, vienlaikus ieturot tradicionālo sāncensības garu un tehniski saspīlētus manevrus.

Albumā cildinoši aprakstīts jaunības maksimālisms un “visu vai neko” prāta stāvoklis, vienlaikus vēstot par šīs filozofijas negatīvajām pusēm.

Albums En Prise tapis laika posmā no 2022. līdz 2024. gadam. Pārsvarā ierakstīts “Eternal World” studijā producenta un skaņu inženiera Pre’Set pārraudzībā, bet daži no skaņdarbiem ierakstīti mākslinieku radošās nometnes laikā, Itālijā. Par albuma miksu un māsteru atbildīgs Pre’Set.

Reperis Wiesulis un bītmeikeris sangvn
Reperis Wiesulis un bītmeikeris sangvn Foto: Publicitātes foto

Wiesulis un sangvn ir apvienības “Klīnikas ieraksti” biedri. Wiesulis (īstajā vārdā – Bruno Jānis Skrastiņš) ir pašmāju reperis, kas savu darbību uzsāka 2019. gadā. Pēc diviem gadiem viņš uzsāka sadarbību ar producentu un bītmeikeru sangvn (Jurģi Gundaru), nākot klajā ar kopīgiem singliem “Savā joslā” un “Sprāgst!”, kuriem sekoja repera un producenta kopdarbs, debijas albums Fianchetto.

Foto: Publicitātes foto

27. aprīlī ir gaidāms Wiesuļa un sangvn pirmais solokoncerts koncertzālē “Palladium”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu