Amerikāņu dziesminieks Ostins Millers gatavojas izdot konceptalbumu par Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Dziesminieks Ostins Millers (Austin Miller) gatavojas izdot albumu par Latviju un piesaka to ar singlu “Road to Riga”. Ostins Millers ir no Džordžijas štata ASV un līdz šim nospēlējis vairāk kā tūkstoti koncertu vismaz divdesmit pasaules valstīs un gandrīz visos ASV štatos.

Kad kāds mākslinieks vairāk uzmanības pievērš kādai vietai vai notikumam, ierasts, ka viņu ar to saista dziļākas un senākas saites. Tomēr Ostina ģimenei saistības ar Latviju nav – viņš ar laiku atklājis mūsu valstī ko īpašu, kopš brīža, kad 2017. gadā viņa koncertaģents piedāvājis uzstāties Baltijas valstīs.

Foto: Publicitātes foto

“Ir tāds teiciens – “Visi ceļi ved uz Romu”. Toties es esmu atklājis, ka pēdējā laikā visi mani ceļi ved uz Rīgu un kopš šīs atklāsmes esmu regulāri atgriezies Latvijā, spēlējot gan Vecrīgas bāros un klubos, gan attālāku pilsētu kultūras namos un interešu centros,” stāsta mūziķis.

“Savukārt dziesmu “Road to Riga” sacerēju vientuļā vakarā kādā Rīgas viesnīcā – biju Latvijā, kad tikko tika ieviesta jauna, strikta mājsēde Covid-19 pandēmijas laikā. Vienkārši atpūšoties atmiņā atausa pagātnes koncerti Baltijā un, kaut gan nekad īpaši neesmu skatījies, no kurienes esmu ieradies un uz kurieni dodos, vienmēr mans maršruts ir vedis caur Rīgu. Tā nu laika gaitā tā man ir palikusi par manu savdabīgu mantru.”

Jaunais singls “Road to Riga” pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, savukārt albums dienasgaismu ieraudzīs aprīļa otrajā pusē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu