Noklausies Grupa "Laika Suns" publisko jaunu dziesmu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laika suns".
"Laika suns". Foto: Ģirts Raģelis

Latviešu rokgrupa "Laika Suns" priecē savus fanus ar jaunu dziesmu "Atmiņas ūdens", kas ir nākamais vēstnesis grupas gaidāmajam albumam "Imitācija". Albums klajā nāks aprīļa beigās, bet tā izdošanu grupa aicina nosvinēt grandiozā koncertā "Palladium Rīga" 24. maijā.

Dziesma “Atmiņas ūdens” ir jau ceturtā publiskotā dziesma no 30. aprīlī gaidāmā grupas “Laika Suns” trešā studijas ieraksta albuma. Pastiprinot dziesmas vēstījumu, grupas dalībnieks Elvijs Pārpucis ir radījis dziesmas video, kas tapis vienā no Rīgas jaunākajām kafejnīcām “Kase”. Vērīgākie video skatītāji pamanīs video paslēptu vēstījumu.

Noklausies!

"Laika Suns" koncerts "Palladium Rīga" būs grupas līdz šim lielākais koncerts. Augstsprieguma enerģijas uzlādēts vakars pilsētas sirdī, kurā līdzās jaunā albuma "Imitācija" dziesmu pirmatskaņojumam izskanēs arī klausītāju iemīļotie hiti “Pavasari”, “Dažas no meitenēm”, ”Atceries Rīgu vasaras naktīs”, “Sitīsim logus” un citi. Koncertā gaidāmi īpašie viesi.

Biļetes uz grupas koncertu 24. maijā koncertzālē “Palladium Rīga” pieejamas "Biļešu servisa" mājaslapā un biļešu kasēs.

Grupa “Laika Suns” dibināta 2013. gadā, un tajā apvienojušies Arnis Račinskis, Elvijs Pārpucis, Jānis Burmeisters un Kārlis Josts. Grupas “Laika Suns” mūzika top, iedvesmu smeļoties kā šodienas lielpilsētu ritmos, tā arī ģitārmūzikas zelta laikmetos, kas spilgti apliecinās jaudīgajās un enerģiskajās uzstāšanās reizēs.

Grupas “Laika Suns” kontā līdz šim ir trīs albumi, karogi radio topu virsotnēs, vairākas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas nominācijas, tajā skaitā prestižās “Austras balvas” nominācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu