Topā uzreiz ar sešām dziesmām sevi piesaka jauni līderi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Olas"
"Olas" Foto: publicitātes

“Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā Latvijā klausītāko singlu topu - prezentējot dziesmas, kas aktuālajā nedēļā ir populāras gan radiostacijās, gan straumēšanas vietnēs internetā. Topu rezultātus veido Radiomonitor un Ranger Computer apkopotie dati. 14. nedēļā topus papildina jauni singli un sevi piesaka jauni līderi.

Straumēšanas tops

Straumēšanas top 20 virsotnē 14. nedēļā ir producenta Artemas interneta hits “i like the way you kiss me”, kas īpaši populārs ir vietnē TikTok un pamazām jau sāk iekarot arī radiostaciju viļņus. Otrajā vietā ir apvienība “Olas” ar singlu “Nārnija”, piedaloties viesiem dziedātājai Esmeraldai un producentam heywhosthatkid (latviešu singlu topā jau ceturto nedēļu šī dziesma ir pirmajā vietā). Savukārt trešo vietu ieņem Kanje Vests un Ty Dolla $ign ar singlu “Carnival”. No ārzemju mākslinieku singliem šajā nedēļā septītajā vietā debitē Hozier ar “Too sweet”.

Foto: publicitātes

Kas attiecas uz latviešu singlu topu, sevi pārliecinoši piesaka tandēms reperis Wiesulis un producents sangvn, kuri 29. martā izdeva otro albumu “En Prise” - latviešu singlu topā ir seši šī albuma singli, savukārt lielajā straumēšanas topā četri. Augstākajā - otrajā vietā ierotējusi dziesma “Klāt”.

“Ļoti patīkami redzēt albuma "En Prise" dziesmas gan latviešu mūzikas topā, gan kopējā topā. Klausītāju atsaucība pirmajā nedēļā pēc albuma izdošanas ir mūs patīkami pārsteigusi, un par to vēlos pateikties ikkatram klausītājam. Pie albuma strādājam ilgu laiku, un pieredzēt šādu tā uzņemšanu ir brīnišķīgi. Nevaram sagaidīt, kad to varēsim kārtīgi atrādīt un nosvinēt albuma iznākšanu 27. aprīlī koncertzālē "Palladium"!” saka Wiesulis.

Latviešu singlu topā trešie, bet lielajā topā 14. vietā ir “Singapūras Satīns” ar singlu “Degviela”, kas jau 44 nedēļas ir divdesmitniekā. Savukārt dziesma “Uz seen” sadarbībā ar “A-Europa” ir astotajā vietā. Jau ziņots, ka 28. un 29. martā “Singapūras Satīns” koncertzālē "Palladium Riga" nospēlēja divus izpārdotus koncertus.

Radiostaciju tops

Lai arī lielā radiostaciju top 20 virsotnē joprojām ir Kelvina Harisa un Rag'n'Bone Man singls “Lovers In A Past Life”, tam seko Dua Lipa ar “Training season”, bet trešajā vietā šoreiz ir Bensons Būns ar “Beautiful Things”, lielajā topā ir arī četras pašmāju dziesmas un jauns latviešu singlu līderis!

Foto: publicitātes

14. nedēļā spēlētākā dziesma latviešu valodā ir Chris Noah singls “Nomodā”, kas top 20 atrodama sestajā vietā. No latviešu singliem otrā spēlētākā ir “Instrumentu” dziesma “Man patīk”, bet trešā ir Emīlijas dziesma “Noticēt sev”. Dziesmas top 20 atrodamas astotajā un 13. vietā.

Drīzumā gaidāmie mūzikas jaunumi

Vēl tikai desmit dienas un 19. aprīlī jauno albumu ”The Tortured Poets Department” izdos Teilore Svifta - viņas mūzika ir neatņemama topu sastāvdaļa visā pasaulē. 3. maijs tiek ziņots kā Dua Lipas jaunā ieraksta “Radical Optimism”, kurā būs iekļauti populārie singli “Houdini” un “Training season”. Savukārt vasaras sākumā, 7. jūnijā, jauna albuma “Brat” izdošanu ieplānojusi britu popa princese Charli XCX - albums solās būt ieturēts klubu mūzikas stilistikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu