FOTO Dažādu paaudžu mūziķi pulcējas "3. Lielā koncerta" mēģinājumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Nauris Veiss

1. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies jau par tradīciju kļuvušais, nu jau pēc kārtas trešais “Lielais koncerts”, kad uz vienas skatuves kāps Latvijas populārās mūzikas zvaigznes kopā ar klasiskās mūzikas profesionāļiem, kas kopā radīs nebijušu skanējumu un grandiozu sadziedāšanās pasākumu.

Koncerta organizatori atklāj, ka jau izziņotajiem koncerta dalībniekiem ir pievienojusies grupa “Liepājas brāļi” un koris “Maska”. Šonedēļ Latvijas Radio telpās ir sākušies koncerta mēģinājumi, kur pirmo reizi izskan dažādas līdz šim nedzirdētas un jaunas aranžijas un tiek veidotas interesantas mūziķu sadarbības.

Koncertā piedalīsies: Shipsea, "Pērkons", “Liepājas brāļi”, "Bermudu divstūris", Olga Rajecka, "Dzelzs vilks", "Dagamba", Wiesulis, "bet bet", Ieva Akuratere, ansis, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Patrisha, Ozols, Gustavo, Aija Andrejeva, "Sudden Lights", Lauris Reiniks, PND, Vestards Šimkus un citi mūziķi kopā ar kamerorķestri "Sinfonietta Rīga", kori “Maska” un Latvijas Radio bigbendu. Pasākuma dalībnieku saraksts līdz koncertam vēl var tikt papildināts.

Skaidro pasākuma mūzikas producents un radošais direktors Arstarulsmirus: "Iepriekšējie koncerti bija apliecinājums tam, ka skatītāji patiesi mīl Latvijas māksliniekus un Latvijā radītu mūziku. Abi Lielie koncerti izvērtās par unikāliem populārās mūzikas sadziedāšanās svētkiem. Jau no pirmajām taktīm skatītāji vienojās kopīgā dziesmā ar skatuves māksliniekiem, radot ciešu vienotības sajūtu un svētkus visai ģimenei, nojaucot robežas starp paaudzēm un laikmetiem. Mūsu dziesmu apcirkņi ir milzīgi plaši, atliek tikai notraukt putekļus un dot tām jaunu spozmi un skanējumu!”

Par koncerta radošo procesu stāsta pasākuma režisors un vizuālo efektu autors PapaChi: "Pirmajā Lielajā koncertā Daugavas stadionā mūsu ambīcijas bija grandiozas. Paši sev uzlikām ļoti augstu latiņu, domājot gan par koncerta saturu, gan vizuālo efektu. Vēlējāmies koncerta skatītājus pārsteigt ar mūsdienīgu scenogrāfiju un tehnoloģiskiem risinājumiem. Otrajā koncertā, kas norisinājās Mežaparkā, gribējām paši sevi pārspēt, tāpēc gājām "vēl augstāk un plašāk". Jau šobrīd cītīgi strādājam, lai arī šogad pārsteiguma moments mūsu koncerta apmeklētājiem neizpaliktu, un varam solīt dažādus jaunus interaktīvus un tehnoloģiskus risinājumus, kas garantēs paliekoši pozitīvu koncerta pieredzi."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu