Salceviča atklāti par savu attiecību statusu: "Ārzemēs man ir kavalieris..." (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Indra Salceviča
Indra Salceviča Foto: Indras Salcevičas privātais arhīvs

Stiliste Indra Salceviča, kurai aiz muguras ir divas šķirtas laulības, vairākkārt publiski runājusi par savu attiecību pieredzi. Nu viņa atklāj savu pašreizējo attiecību statusu. 

Salceviča žurnālam "Ieva" neslēpj - viņa ir atvērta attiecībām. "Ārzemēs man ir kavalieris, ar kuru man nav attiecību, bet viņš mani aplido, ar kurjeru sūta ziedus un dāvanas un atgādina, ka gaidīs, kamēr došu viņam zaļo gaismu. Bet šeit, Latvijā, manā paaudzē nav šo brīvo vīriešu," teic Indra.

"Viņš nebārstās ar komplimentiem, bet reāli dara un ļauj man sajusties sievišķīgi. Agrāk, kad man kāds sūtīja dāvanas, es vienmēr sāku domāt - kāpēc man; tur kaut kas nav tīrs; kas šim cilvēkam aiz ādas? Bet tagad esmu sapratusi - hei, bet es jau viņam neko neprasu, viņš to grib! Un īsti alfa vīrieši ir sajūsmā par sievietes prieku

Tā ir starpība starp alfa vīriešiem un izlaistiem memmīšiem.

Viņš man atsūta ziedus, un es nometu vienu savu azbesta vecenes ķieģelīti un mazliet izkūstu. Viņš ir tāds ķieģelīšu brucinātājs. Vienmēr painteresējas, kā iet man, kā bērniem, atgādina par sevi caur ziediem: "Es redzēju Instagramā, ka tu izskaties tāda skumjāka, gribēju tevi iepriecināt!" Mums ir komunikācija, bet nav attiecību. Interesanti, kā tas viss turpināsies."

Jau ziņots, ka Salceviča 12 gadus bija attiecībās ar savu dēlu Kārļa Roberta un Ernesta Leona tēvu Artūru Gailānu. Viņam nu izveidojusies jauna ģimene.

Savukārt 2019. gadā viņa apprecējās ar sadzīves tehnikas inženieri un baristu Kasparu Bērziņu, bet 2020. gadā paziņoja par šķiršanos. Tāpat "Ievas" intervijā viņa atklāj patieso iemeslu, kāpēc abi izšķīrās.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 17. aprīļa numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu