Čellu trio "Melo-M" ar saviem labākajiem hitiem uzstāsies Latvijas pilsētās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Melo-M" mūziķi - Miķelis Dobičins (no kreisās), Jānis Pauls un Kārlis Auzāns uzstājas Brīvības pieminekļa laukumā.
"Melo-M" mūziķi - Miķelis Dobičins (no kreisās), Jānis Pauls un Kārlis Auzāns uzstājas Brīvības pieminekļa laukumā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Klausītāju iemīļotais čellu trio “Melo- M” pēc ilgāka laika atgriežas ar koncertiem. Koncertprogramma ar visu laiku labākajiem trio repertuāra skaņdarbiem būs emocionāli piesātināts notikums koncerttūrē Valmierā, Liepājā un Jelgavā.

Grupas izvēlētais interpretāciju materiāls ir ļoti dažāds – popmūzika, rokmūzika, tautas mūzika, klasika un arī mūsdienu akadēmiskā mūzika. Koncertprogrammā būs iekļauti skaņdarbi no visiem grupas albumiem, tādiem kā Melo-M, Singalongs, Around The WorldFrom Forest we Come un Water Music. Skanēs pat 10 gadus nedzirdēti skaņdarbi, kā “Daddy Cool”, “99 Red Baloons” un citi.

Čellu trio sastāvā muzicē trīs akadēmiski trenēti mūziķi – Miķelis Dobičins, Kārlis Auzāns, Jānis Pauls un bungu virtuozs Miķelis Vīte, kas uzstājušies kopā ar daudziem starptautiski atzītiem mūziķiem, kā arī koncertējuši un guvuši atzinību daudzās pasaules valstīs.

“Skaņa, kas vieno. Mūzika, kas nepazīst robežas” – šī devīze spilgti raksturo muzikālās apvienības īpašo šarmu un spēju apvienot akadēmiskās mūzikas pamatus, rokmūzikas atraktivitāti, virtuozo izpildījumu un pašiem savu stilu un harizmu.

Foto: Publicitātes foto

Koncerti notiks:

26. aprīlī Valmierā, Valmieras Kultūras centrā

31. maijā Liepājā, koncertdārzā “Pūt, vējiņi!”

15. jūnijā Jelgavā, brīvdabas koncertzāle “MĪTAVA”, Pasta salā

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un tīmeklī

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu