"Biju uzlikts kā uz paplātes." Armands Simsons skumīgs, ka netika līdz "Balss maskā" finālam (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdienas, 22. aprīļa, vakarā šovā "Balss maskā" tika atmaskota Planēta, zem kuras slēpās TV raidījumu un pasākumu vadītājs Armands Simsons. Raidījumā "900 sekundes" Simsons dalījās iespaidos un neslēpa skumjas, ka palika aiz pusfināla svītras. 

"Jau iesaistoties šovā, man riktīgi gribējās aiziet līdz galam. Zināju, ka gribu līdz finālam, gribu iemācīties dziedāt. Nezinu, ar dievu uz pusēm, bet sanāca. Milzīgs paldies Maijai Sējānei un Gatim Zaķim, kuri mani kārtīgi dresēja. Ar Maiju vispār bija tik kolosāla pieredze.

Neslēpšu, vilšanās ir, bet viss ir godīgi. Cik tad ilgi detektīvi minēs? Jau kāds otrais raidījums, kad no četriem detektīviem trīs bija pateikuši, ka tas ir Armands," teic Simsons.

Armands neslēpj, ka viņa pavedieni runāja paši par sevi: "Cik tad ilgi es varēju mānīties un tās pēdas slēpt. Skaidrs, ka es biju uzlikts uz paplātes. No pirmā raidījumā ar saviem pavedieniem – ar skaitli 75, kas "SuperBingo" bumbiņas. Un tās bumbiņas un bumbas visu laiku riņķoja. Un četras rozes un vēl viena roze, ģimene. Man jau likās, ka mani diezgan ātri izsvilps ārā. Bet es turējos godam.

Manuprāt, es esmu izsvilpts, izbalsots ārā kā piektais un pusfinālā šobrīd ir četras maskas. Man tādas aizdomas, ka es esmu vienīgais ne dziedātājs, kuru palūdza iziet ārā."

Armands atzīst, ka mānīties bijis grūti: "Mēle trinās atzīties, bet visu laiku vajadzēja mēli turēt aiz zobiem. Īstenībā pēc šī šova manai mīļajai ģimenītei – Raitim, Baibai, Hugo – es esmu zaudējis ļoti labas vakariņas. Viņi jau kādas divas nedēļas bombardēja ar īsziņām. Es visu laiku teicu, nē, nē, nē, un, ja es būšu, tad es jūs vedīšu ļoti labās vakariņās. Vakariņas es esmu zaudējis, paldies dievam."

Tāpat bija grūti noslēpt no "SuperBingo" komandas, kura Armandu zina jau 14 gadus. Viņš vēlreiz apliecina, ka bija ļoti, ļoti grūti noslēpt.

"Piedzīvojums bija ārkārtīgi foršs," rezumē Armands.

Jau vēstīts, ka pusfinālā cīņu turpina Slaims, Lapsa, Princese un Sirds.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu