Neražu stāstu vakarā “FuckUp Nights Riga” uzstāsies TVNET+ publicists Toms Lūsis (1)

TVNET
Papildināts 22:42, 22. aprīlis, 2024
CopyDraugiem X Whatsapp
TVNET publicists Toms Lūsis.
TVNET publicists Toms Lūsis. Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

16. maijā kinoteātrī “Splendid Palace” ar saviem pieredzes stāstiem dalīsies vairākas sabiedrībā pazīstamas personas un savas pārstāvētās nozares profesionāļi.

“FuckUp Nights Riga” 16. maija pasākumā uzstāsies Eiropas Parlamenta biroja Latvijā vadītāja Marta Rībele, “Latvijas Mobilais Telefons” Korporatīvo klientu dienesta direktors Ingus Ozoliņš, inovāciju menedžmenta kompānijas “Helve” līdzdibinātāja, “Practica Capital” investīciju partnere Marija Ručevska un tiešsaistes žurnāla TVNET+ publicists Toms Lūsis. Pasākumu vadīs komiķis Edgars Bāliņš.

Pasākuma attīstību šo gadu gaitā komentē viena no organizatorēm, “FuckUp Nights” kustības aizsācēja Latvijā Luīze Jansone: “Kad pirms septiņiem gadiem sākām organizēt “FuckUp Nights Riga”, mums pat pārdrošākajos sapņos nerādījās tas, ka, pirmkārt, mēs šo pasākumu organizēsim jau septiņus gadus un, otrkārt, šo gadu gaitā augsim tik plaši, ka mums vajadzēs arvien plašākas un plašākas telpas.

Pirmie “FUN Riga” neražu stāstu vakari norisinājās mājīgajās “Kaņepes kultūras centra” telpās un tagad esam izauguši līdz kinoteātra “Splendid Palace” lielajai un majestātiskajai zālei.

Līdz ar to varam secināt, ka sabiedrībā joprojām ir aktuāli un svarīgi runāt par dažādu formātu neražām profesionālajā dzīvē.

Kā arī izsacīt minējumu par to, ka “FuckUp Nights Riga” attīstība neapstājas un, iespējams, tuvākā vai tālākā nākotnē mums atkal būs vajadzība lūkoties pēc vēl lielākām telpām!”

Katrā “Fuckup Nights Riga” pasākumā piedalās četri runātāji, kuri piecpadsmit minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē – sākot no nelieliem “fakapiem”, kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kas novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem.

“Fuckup Nights Riga” pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku.

“Fuckup Nights” ir globāla kustība, kas ir radusies 2012. gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm savā profesionālajā darbībā. Pašlaik “FuckUp Nights” pasākumi tiek rīkoti jau 260 pilsētās 62 valstīs, kur dažādas spēcīgas personības nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes un runāt par tām publiski.

Foto: Publicitātes foto

Biļešu skaits uz “FuckUp Nights Riga” pasākumu ir ierobežots, un tās ir nopērkamas iepriekšpārdošanā portālā bezrindas.lv

Plašāka informācija par FuckUp Nights Riga pasākumiem pieejama "FUN Riga" Facebook lapā un "FUN Riga" Instagram profilā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu