Latvijas mūzikas topā rotē lielākie hiti un aktuālākie jaunumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

“Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā Latvijā klausītāko singlu topu - prezentējot dziesmas, kas aktuālajā nedēļā ir populāras gan radiostacijās, gan straumēšanas vietnēs internetā. Topu rezultātus veido Radiomonitor un Ranger Computer apkopotie dati. Šī gada 17. nedēļā tops iepriecina ar dažādiem jaunumiem. Abos topos vadošā dziesma ir producenta Artemas hits “I Like The Way You Kiss Me”. Dziesmu skaita ziņā līderi ir Teilore Svifta un tandēms Wiesulis un sangvn.

Straumēšanas tops

Lielajā straumēšanas top20 līderpozīcijās ir producents Artemas ar singlu “I Like The Way You Kiss Me”. Otro vietu ieņem apvienības “Olas” ar “Nārnija”, bet trešais straumētākais ir dziesminieka Hozier ar “Too Sweet”, kas ir viņa martā izdotā mazalbuma “Unheard” singls. “Too Sweet” stāsta par būtiskām atšķirībām attiecībās, kurās viņa dod priekšroku veselīgai dzīvei, kamēr viņam patīk visa veida baudas.

Foto: publicitātes

Top 20 ir vairāki jaunumi, tajā skaitā Teilore Svifta ar piecām dziesmām no jaunā albuma “The Tortured Poets Department”, visaugstākā pozīcijā 4. vietā ir “Fortnight”, kas ir Teilores sadarbība ar Post Malone. Sabrinas Karpenteres jaunais singls “Espresso” ir desmitajā vietā.

Pašmāju singlu top 10 pirmajā pozīcijā joprojām ir apvienība “Olas” ar “Nārniju”, kurā viesmākslinieki ir dziedātāja Esmeralda un producents heywhosthatkid. Fiņķis un Patrisha ar “Raķešu zinātni” ir otrajā vietā, dziesma topā ir jau 58 nedēļas. “Singapūras Satīna” singls “Degviela”, kas šoreiz ir trešajā vietā, arī ir ilgdzīvotājs - topā atrodas 47 nedēļas. Dziesmu skaita ziņā desmitnieka līderi ar četrām dziesmām joprojām ir Wiesulis un sangvn.

Radiostaciju tops

17. nedēļā Latvijas radiostaciju top20 trijniekā ir izmaiņas. Lai gan topa augšgalā jau 10. nedēļu ir Kelvins Hariss un Rag'n'Bone Man ar singlu “Lovers In A Past Life”, otrajā vietā strauju lēcienu no 28. vietas uz augšu piedzīvojis Artemas ar “I Like The Way You Kiss Me”. Dziesma vairāku nedēļu garumā ir bijusi straumēšanas topa līderos. Savukārt trešajā vietā ir Besons Būns ar savu hitu “Beautiful things”.

Foto: publicitātes

No latviešu singliem līdepozīciju saglabā Chris Noah ar “Nomodā” - top20 viņš šajā nedēļā ir desmitajā vietā. Otrā spēlētākā ir Emīlijas dziesma “Notici sev”, kas šoreiz ir 11. vietā. No latviešu singliem trešais ir jaunās grupas “Yūt” dziesma “Tuvu”, kas ieņem 14. vietu, un lielajā topā 18. vietā ir “Instrumenti” ar “Man patīk”. Taču visilgāk radiostacijās tiek spēlēts “Zebrenes” singls “Pazūd pulss” - topā šī dziesma ir jau 13 nedēļas.

Drīzumā gaidāms hitu birums

Jau 3. maijā klausītājus iepriecinās Dua Lipas jaunākais albums “Radical Optimism”. Savukārt 10. maijs ir grupas “Kings of Leon” jaunākā albuma “Can We Please Have Fun” izdošanas diena, bet 17. maijā klausītāji varēs novērtēt Billijas Eilišas trešo albumu “Hit Me Hard and Soft”, kura līdzautors ir dziedātājas brālis Finneas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu