Ar skaistākajiem franču šansoniem Dzintaru koncertzālē viesosies dziedātājs Žiljēns Dasēns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

27. augustā Dzintaru koncertzālē valdīs īsts franču šarms un skaistas melodijas, jo šajā vakarā uz romantisku tikšanos aicina viens no populārākajiem mūsdienu franču dziedātājiem Žiljēns Dasēns (Julien Dassin), leģendārā franču šansona karaļa Džo Dasēna dēls un izcilā kinorežisora Džūlsa Dasēna mazdēls.

Koncertā dziedātājs uzstāsies kopā ar “Paris-Tour Eiffel” orķestri un iepazīstinās ar sava tēva krāšņo muzikālo mantojumu, izpildot visus spilgtākos hitus no viņa repertuāra.

Foto: Publicitātes foto

Kā sola koncerta rīkotāji, klausoties šīs labi pazīstamās melodijas – “Sous le ciel de Paris”, “La Vie en rose”, “Les grands boulevards”, “La bicyclette”, “Emmanuelle” un daudzas citas – skatītājiem un Džo Dasēna daiļrades cienītājiem būs iespēja iegrimt nostalģijas un mīlestības pārpilnās noskaņās, izbaudot unikālu iespēju atkal dzirdēt šīs jau par klasiku kļuvušās dziesmas.

Žiljēns Dasēns ir radošās Dasēnu dinastijas pārstāvis trešajā paaudzē. Savu radošo karjeru viņš sāka kā aktieris teātrī, vienlaikus piedāvājot publikai novērtēt savu pirmo albumu, kurā bija apkopotas vēl viena leģendāra francūža – Iva Montāna – savulaik dziedātās dziesmas, bet dažus gadus iepriekš viņš jau bija nospēlējis vairāk nekā piecdesmit koncertus Kanādas un ASV lielākajās pilsētās, veltot tos sava tēva piemiņai.

Savukārt 2023. gadā viņš kopā ar “Paris-Tour Eiffel” orķestri bija devies koncerttūrē pa Eiropu, lai pieminētu sava leģendārā tēva Džo Dasēna 85 gadu jubileju.

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu servisa” tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu