FOTO Ar vērienu noslēgusies šova “Krauze pret Krauzi” pavasara tūre

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

8. maijā Rīgā, VEF Kultūras pilī noslēgusies muzikālu un humorpilnu sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi” pavasara tūre. Brāļi - TV sejas Valters un Arnis Krauzes kopā ar teātra personību Ojāru Rubeni martā, aprīlī un maijā apciemoja teju katru Latvijas malu, iepriecinot skatītājus ar atraktīvu šovu, slepenajiem viesiem un muzikāliem pārsteigumiem.

Jautrā gaisotnē notikuši 12 pasākumi teju katrā Latvijas novadā. Turklāt katrs vakars bija unikāls ar stāstiem un slepenajiem viesiem, kas saistīti ar konkrēto apkaimi. Slepeno viesu lomās iejutušās tādas sabiedrībā zināmas personības kā aktieris Raimonds Celms, Ainārs Ančevskis un Marija Bērziņa, pavārs Lauris Aleksejevs, tautā iemīļoti dziedātāji Normunds Rutulis, Ance Krauze, Mārtiņš Kanters, Kārlis Būmeisters, Uģis Roze, Andris Ērglis, Ieva Akuratere, kā arī komponisti Raimonds Tiguls un maestro Raimonds Pauls.

Maestro Raimonds Pauls. 
Maestro Raimonds Pauls. Foto: Publicitātes foto

Brāļiem Valteram un Arnim Krauzēm 2024. gadā par abiem paliek apaļi 100, un tas ir atzīmēšanas vērts notikums. Turklāt katrs no viņiem televīzijas ekrānos atšķirīgās formās un kanālos pavadījis jau 25 skaistus, piedzīvojumu, izaicinājumu un pieredzes bagātus gadus, Arnis ziņu dienestos, Valters – vairāk humorista ampluā. Abiem ir nopietna pieredzes bagāža, tāpēc viņiem ir ko teikt un ar ko dalīties. Ar notikumiem, sastaptajiem cilvēkiem, kurioziem un citu pieredzēto.

Arnis Krauze un Ojārs Rubenis. 
Arnis Krauze un Ojārs Rubenis. Foto: Publicitātes foto

To, ka šādam pasākumam “būs būt”, izdomāja Valters Krauze un ievilka šajā avantūrā brāli, un idejai līdzi pavilka arī nozīmīgu Latvijas kultūras personāžu, sabiedrisko darbinieku un Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri Ojāru Rubeni, kurš pildīja vakara konferansjē lomu, solot abus brāļus izāzēt, izvilkt ārpus komforta zonas un piešķilt sarunai uguntiņu. Ar Ojāra vadīto Latvijas Televīzijas raidījumu “Labvakar!” Atmodas laikā uzauguši abi brāļi Krauzes.

Dziedātāja Ance Krauze un komiķis Valters Krauze. 
Dziedātāja Ance Krauze un komiķis Valters Krauze. Foto: Publicitātes foto

Tūre ar joni turpināsies rudenī – 18. oktobrī Jūrmalā, Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē, 22. oktobrī Ventspilī teātra namā “Jūras vārti”, 25. oktobrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 30. oktobrī Jelgavas Kultūras namā, 8. novembrī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” ar grandiozu noslēgumu 30. novembrī Rīgā, kinoteātrī Splendid Palace. Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu