Skandāls Fitnesa trenere apsūdz Olgu Kambalu tievēšanas programmas "zagšanā" (8)

Sejas.lv
Kaspars un Olga Kambalas
Kaspars un Olga Kambalas Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Fitnesa trenere Irina Žuka apsūdz influenceri Olgu Kambalu plaģiātismā: Olga it kā tirgojot viņas izstrādāto tievēšanas programmu vietnē "Telegram".

Žuka pamanījusi, ka "Telegram" tiek tirgota programma, kur pieminēs viņas vārds. "Es neesmu Olgai Kambalai devusi atļauju izmantot manu vārdu jebkādām aktivitātēm - tievēšanas maratoniem vai programmai "Telegram". Tas viss notiek bez saskaņošanas ar mani!" uzsver Žuka.

Fitnesa speciāliste brīdina, ka, iespējams, tiek tirgota programma, ko viņa speciāli izveidojusi Kambalai. Sieviete uzsver, ka katram cilvēkam atšķiras uztura plāns un ne visām der kas viens. "Es vienkārši negribu pēc tam būt vainīga, ja kādam kaut kas notiks," tā Žuka.

Izdevums "Kas Jauns" vēsta, ka programma tiek tirgota par 46 eiro.

Sazinoties ar pašu Kambalu, viņa ir neizpratnē par pārmetumiem un norāda, ka nejūtas kaut ko pārkāpusi un Irinas Žukas vārdu nelietīgi neizmanto. 

Kambalu aizstāv arī viņas vīrs, bijušais sportists Kaspars Kambala. “Olgai neko nevajag špikot no citiem treneriem,” teic Kaspars, piebilstot, ka viņš ar savām zināšanām varētu sniegt virkni noderīgu padomu sievas veidotajā "Telegram" kanālā un to arī darot.

Žukas vārds parādoties, jo Kambala tādā veidā vēlas viņai pateikties -  galu galā viņa pie Žukas trenējusies trīs gadus.

"Bet tas, ko mēs abi ar Olgu "Telegram" kanālā stāstām un rādām, nav nekādā veidā saistīts ar šo treneri," norāda Kaspars.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 14. maija numurā!

Uz augšu