Kambalu pāris atklāti par to, kā sadzīvo ar Kaspara kaitīgo ieradumu (8)

Sejas.lv

Bijušais sportists Kaspars Kambala ar sievu Olgu viesojās raidījumā "Kad viņas satiekas" un komentēja bēdīgi slavenos kadrus, kur Kaspars redzams, nokrītot no velosipēda "kunga prātā".

Jau ziņots, ka februāra izskaņā Kambala tika iemūžināts visai neglaimojošā situācijā - sociālajos tīklos klejoja kadri, kur viņš stutējas kājās pēc nogāšanās no velosipēda kāda Rīgas parka zālienā.

Atskatoties uz notikušo, viņa sieva teic: "Viņš atnāca mājās, viņam bija pārplēsts elkonis. Viņš saka bērniem: paņemiet šķēres un nogrieziet to gaļas gabalu! Citās ģimenēs tā droši vien būtu liela traģēdija un tur psihologus vajadzētu, bet mūsu ģimenē: ai, Kaspars atkal nenormāls, ieslēgšos savā istabā... Nu, atnāca cilvēks viss pārsists, bet galvenais, ka dzīvs!"

Pats Kaspars raidījumā ir atklāts: "Es teikšu, ka es esmu alkoholiķis. (..) Pie katrām nebūšanām (basketbolā, attiecībās) tu uzreiz pievērsies savam labākajam draugam, kas ir alkohols. Man ir 45 gadi, es cenšos trenēties, rūpēties par sevi, bet kad man ir problēma dzīvē - tas ir tas trigeris."

Olga atklāj, ka viņa māca vīram atrast citus veidus, kā tikt galā ar stresu, un pati alkoholu nelietojot jau 10 gadus. Tāpat viņa plāno pasniegt kursus citām dāmām, kuras piedzīvo līdzīgu situāciju.

Runājot par to, kā sadzīvo ar vīra vēlmi iedzert, Olga saka, ka viņā ir daudz labu īpašību, kas pārspēj Kaspara sliktos ieradumus. "Man ir tiešam labs vīrs! Arī mājsaimniecībā viņš ir labs!"

Vairāk skaties 1188.lv!

Uz augšu